Nibiru İs On İts Way?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Mayıs/2010
    Erkek

    nibiru, ashtar, marduk, zart, zurt bana göre

     

    hayatında hareketlilik olmayan, heyecan arayan, kolay birşeylere inanan insanların heyecanlanma hedesi.

     

    böyle birşey söylemek için yaşım küçük belki ama, ben bildim bileli kıyamet kopuyor aq, yok buzullar ericek, gök taşı çarpıcak, marduk gelicek, yok illuminati bizi sikecek. insanlar böyle şeylere inanmaktan zevk aldığı için küçücük bir saçmalık çok çabuk şekilde insanlara yayılabiliyor.

     

    bu şeyler hakkında çok fazlada bi araştırmışlığım yoktur, nasanın sitesinde bu gezegenleri katiyen reddedildiğini okudum o kadar. ayrıca öyle bir gezegenin o kadar gezegen arasından dünyaya kafa atmasıda biraz sıkıntılı hani.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Haziran/2008
    Erkek

    tek bildiğim marduk, mezopotamyadaki gezegenlerden ilham almış tanrıdır. 

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Marduk

     

    marduğun gezegen olarak varolabilme ihtimali  yakın zamanda dünyaya çok yaklaşması ve bizim onu şimdiye kadar göremememiz imkansız gibi bir şey.

    Ancak öyle bir gezegenin varolması ve üstünde yaşayan zeki varlıkların çok gelişmiş bir teknoloji ile gezegenin etrafını anti madde gibi birşeyle kaplayıp her türlü fiziksel maddesel etkiyi gezegenden uzak tutmaları sayesindede şimdiye kadar görememiş olmamız mümkün olabilir. Haaa aynı şey 7başlı marslı tavuklarında varolma ihtimalinide doğurur... inanana :)

    Dünyadaki doğa olaylarının anormallik taşıyan bir durumu olmasada, devletlerin bunları yapabilecekleri teknolojiye sahip olduğuna inanıyorum. Tsunamilerde depremlerde ölen binlerce insan ise denek...

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stewart
    stewart's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2012
    Erkek

    takipteyim ...

Toplam Hit: 2248 Toplam Mesaj: 24