Niçin Kurtlar Vadisi?
-
neden kurtlar vadisi ben bu filmin nıye bu kadar tuttuğunu anlamadım.dizinin sadece bir blümünde bir adamın heryerini bır sopayla kırdılar ve bumu insanların beyenıyle izlediği film diye kendı kendıme sordum.dizinin içeriğini bilmiyorum ama filme gittim ve verdiğim paraya acıdım Türk üstünlüğünü anlatıyor diye gittin ama masallah arkadaşlar filmdeki kariyerlerini tamamlama amaçlı yapmışlar.Çok sinir bozucu en azından benım için ya sizin için?
-
KV rlz!
kurtlar vadisi 1 yaşam tarzıdır :p
tmm birascık sıctım ama onun için hatunu ekmişliğim bile var..
delilerinden biriydm..
edit : başlığı düzelt büük harf yasak ! hala ögrenemediniz mi? -
Belki deTürk-Kürt ve çoğu etnik çetelerin kuruluşlarını meşru gibi gösteriyor bu yüzdendir.Ve tabi gerçekte yapamadıklarımızı istesek yaparız tarzı izleyicilere gösteriyor. Yukarıdakiler olduğu için Reyting tabi olarak yüksek olmak zorunda.
-
içeriğini bende bilmiorum hatta hiçbirini tam olarak seyretmedim ama bildiğim kadarıyla çete kavramını ön plana çıkartan bir dizi insanları çeteciliğe kavga dövüşe sevk ediyorlar..
-
smart kuş beyinlileri kavgaya dövüşe sürüklüyo doğru söylüyosun,
ama KV devletle mafya ilişkisini anlatan en güzel filmdir bence. -
kv de sadece mafya değil aşk
kardeşlik
arkadaşlık gibi duygular da wardır
ha bi de unutmadan aile sevgisi ve saygısı gibi
ama bizim insanımız salak olduğundan bu konuları değil gidip birbirinin boğazını kesmeyi örnek alıyo
-
amele dooru dio..
lan bide başlıı düseltsen güsel olcaq ;) -
devletin yapamadığını yaptı o yüzden de tuttu insanların görmek istediğini gösterdi bu yüzden de tuttu dizinin konusuna da gelirsek türkiye gerçekleri &100 anlatılmıştır yahudilerin türkiye üzerindeki gücü !!!
-
sadece delisiym o dizinin..
ayrıca Türkiye nin gerçekleri de var ama bazıları da çok abartılı..
zaten arkadaşım söledi. K.V yi yanlışlıkla tv de görmüş 5 dk bakmış
tam da polat adamın [metin] boğazını keserken ki yerine dekkelmiş:D
bi daha da izlememiş.
ama bence süper dizi.bide deliyürek var o da güseldi -
Türkiye gerçeklerini anlattığı için!
-
aynalı tahir
deliyürek
kurtlar vadisi
(:
Toplam Hit: 2029 Toplam Mesaj: 14