Niçin Yaşıyoruz?
-
Yaşamı,ölü yıldızlara götürmek için...
-
bu soruyu sürekli kendimize soralım diye..
-
over.
-
Bilmiyorum yaa sadece yaşamam gerektiğini düşünüyorum..
umarım çok erken ölmem yapmam gereken çok şey var çünkü :D:D:D
-
0-20 yaş arası kendim için yaşadım
20-22 yaş arası devlet, askeriye için yaşadım
22-25 yaş arası karı, kız için yaşadım
25-27 yaş arası eşim için
27-37 oğlum ve eşim için yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim çünki daha oğlumun ne için yaşadığını görmem lazım
( haaaa bu arada bir yıldan beri de bankalara borç ödemek için yaşıyorum a.q :D )
ölüm acısından korktuğumuz için yaşaıyoruz diyen müritlere katılmıyorum doğarken ne acı duyuyorsunuz yada ne kadarını hatırlıyorsunuz da ölüm anı acısından, ızdırabından bahsediyorsunuz. Hem ölümde bir anlamda doğuma benzer bir alemden başka bir aleme geçiştir ölüm.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Kişiden kişiye göre değişir.
Bana sorarsan
1 milyon sperm arasından birinci geldim, şu çektiğim hayatın a.q
-----------------------------zuahhaha
-
sınav kağıdını niye dolduruosan hayatıda o yüzden yaşıosun
-
evet bu ülkede neden yaşadığımızı ben de bilmiyorum, keşke avrupa'da falan doğsaydım NEFRET EDİYORUM!
-
Yasıyoruz cünkü Yaratan öyle buyurdu...
Niçin yasıyoruz ve niçin öleceğizden ziyade ''nasıl yasıyoruz'' dersen biraz daha derin mevzular cıkar ortaya...
Ama sen deme bugün yeterince konustuk tartıstık...
Bak laf aramızda kalsında biz Kaalu bela da imtihana tabi olacagımıza ve ''O''na kulluk edeceğimize dair söz verdik işte o sözü tutmak için varız...
yani varlıgımızın temel sebebi bu...
bu sebep sorgulanamaz...
şikayet edilemez...
HÜKÜM VERİLDİ...!!! KARISMA...!!! SADECE KULLUK ET...!
-
ARIZALI bunu yazdı:
-----------------------------
evet bu ülkede neden yaşadığımızı ben de bilmiyorum, keşke avrupa'da falan doğsaydım NEFRET EDİYORUM!
-----------------------------bence de burda doğupta böle diyeceğine keşke orda doğsaydın