Nic.Tr
-
Naruto bunu yazdıBlackfire bunu yazdı
senin konuyu görmesem benim domain de düşüyodu. Ödemeyi unutmuşum kapanmış.
hocam bana biraz yardımcı olabilirmisin 1 2 güne şantiyeye gidicem 1 ay gelemicem bugün halledebilirsek ço iyi olur
Valla hocam ben 2010da almıştım ilk o zaman belge falan istememişlerdi. nic.tr yi incelediğimde de yine belge istemedikleri yazıyor.
Alan Adı Ücretleri kısmına bakarsan adsoyad.com.tr Başvuru Sırasında Belge kısmı "-" durumunda.
İilla belge istedilerse "Belge Gönderme (WEB)" kısmı var yönetici girişi yapınca muhtemelen oradan resim ya da pdf şeklinde yükleyebiliyorsundur.
-
eyvallah hocam teşekkürler
-
Naruto bunu yazdı
eyvallah hocam teşekkürler
istedikleri belgeyi siteye yüklüyon
-
-
Allah odtüyü bildiği gibi yapsın, .tr uzantı ablukada yıllardır, com/net/org diye 3tane reglemişler, xxx.com.tr net.tr org.tr bunların hepsini sıfır maliyetle subdomain gibin satıyorlar...
Diğer bütün ülkelerde tüm vatandaşlara direkt satış var misalen .de .al vs...
-
Hocam kimlik fotokopisini yollamak tehlike arz edebilir. Şimdi, eskisi kadar sıkıntı olmasa da kimlik fotokopilerini öyle ulu orta göndermek, halen ileride başınıza iş açabilecek potansiyel bir tehlike taşıyor.
En azından herhangi bir yere kimlik fotokopisi gönderecekseniz fotokopinin üzerine gerekli bilgileri kapatmamak ama yazdığınız yazı görünür olmak üzere "Bu belde ........ için verilmiştir. Başka bir amaç için kullanılamaz." ibaresini yazmayı unutmayın.
-
hocam yolladım dönüş yapmalarını bekliyorum kaplumbağa gibi çalışıyorlar
-
Naruto bunu yazdı
hocam yolladım dönüş yapmalarını bekliyorum kaplumbağa gibi çalışıyorlar
Nşa da 2 saate tamamdı senin iş hâlâ açılmasını mı bekliyorsun?
-
hala bekliyorum hocam yaw