Nihat Doğan Zer Mircan Kürtçe Rap Açılım Şarkısı
-
http://www.dailymotion.com/video/xbk47w_nyhat-doyan-1071-yeny-album-hq-klyp_music
-
tipini *2im nihat.
-
Ajdar 1 Nihat 2
-
Bu Adam Ne oLsa Ona atLıyor(Ör : Seda Sayan ) Sırf Gündemden Düşmemek İÇin.. Akşamda Yeni Emo Tarzındaki Haberi Okudum..

Nihat Doğan, yeni albümü ile birlikte imajını da yeniledi. Emo stiliyle şoke etti. Kemal Doğulu'yla çalışan Doğan, hayranlarını kızdıracak. İşte şarkıcının son hali!..
NİHAT Doğan’ın yeni albümü 1071 çıktı!
Yeni imajı için Kemal Doğulu’yla çalışan Doğan, albümün çıkış şarkısı 1071’in Malazgirt Savaşı ’nı anlattığını belirterek “1071, Türk-Kürt kardeşliğinin, bir araya gelişin öyküsü. Şarkı şiirle başlayıp, R&B ve hip hop’la sürüyor.” dedi.
Doğan'ın mevcut imajıysa albümünün önüne geçeceğe benziyor. Kemal Doğulu, kendisine benzetmiş Nihat'ı. Emo eylemiş çocuğu. Nihat da bunu kabul etmiş. Olmuş mu? Olmamış tabii.. Fena halde irite ediyor.. Nihat Doğan derhal bir psikoloğa görünmeli..
-
Yurtta Sulh , Barışda Sulh sözünün sahibidir. Siyasete girmeye çalıştı . Deniz gezmiş i savunarak siyaset yapmaya çalıştı, şimdide açılımı kullarak medya da kalmaya çalışıyor.Kısaca o.ç nun tekidir.
-
Etiketli İpne
-
kürtlerle Türkleri bir tutmak aynı kefeye koymak için yapılan salakca calısmalar.
-
bu adamı üç harf, tek hecede açıklayabilirim.
" Mal "
-
kodumun malı
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------
Etiketli İpne
----------------------------- -
Videoyu izlemeden resme bakarak yorum yapmıştım şimdi Videoyuda izledim :(
artık içimden bişey demekte gelmiyor:D