Nihat Genç İle Veryansın (Avrasya Tv)
-
-
Teşekkür ederim ama boyutu çok büyük be abi. Film olmadığı için görüntü kalitesinden biraz daha taviz verebilirsin bence.
-
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-5464015238629013067&hl
bu linkten direkt olarak izleye bilirsiniz hayranım bu adamın yorumlarına gerçekten -
lanetlicocuk bunu yazdı:
-----------------------------
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-5464015238629013067&hl
bu linkten direkt olarak izleye bilirsiniz hayranım bu adamın yorumlarına gerçekten
-----------------------------Teşekkür ederim kardeşim. Baştan sona izledim.
-
saol kardeşim emeğine sağlık umarım her hafta kayıt yapar burada sunarsın bizde uydy yok seyredemiyoruz
-
Nihat Abi'yi Leman'dan beri takip ediyorum,güzel yazıyordu veseelam,o zamanlar böyle değildi,nasıl değildi,her şeye ağlamazdı..
Tv programlarında abarttığını düşünüyorum,ağlama konusunda Fethullah Gülen'le kapışır;
Zira;
+Nihat Abi,Anadolu desem?
-Anadolu mu?Böhöööööö
+Halk desem
-Halk mı?Böhöööö,salya-sümük
+Ot desem
-Böhhöööö
+Olmadı,bok desem
-Böhöööö
Eahhh tamam da,her şeye de ağlanmaz ki be!
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Nihat Abi'yi Leman'dan beri takip ediyorum,güzel yazıyordu veseelam,o zamanlar böyle değildi,nasıl değildi,her şeye ağlamazdı..
Tv programlarında abarttığını düşünüyorum,ağlama konusunda Fethullah Gülen'le kapışır;
Zira;
+Nihat Abi,Anadolu desem?
-Anadolu mu?Böhöööööö
+Halk desem
-Halk mı?Böhöööö,salya-sümük
+Ot desem
-Böhhöööö
+Olmadı,bok desem
-Böhöööö
Eahhh tamam da,her şeye de ağlanmaz ki be!
yaşlılıktandır :) -
kim ne derse desin 10 mumara adam...
-
fastottoman bunu yazdı:
kim ne derse desin 10 mumara adam...
-----------------------------aynen hocam geçen kadıköyde gördüm adam tam dava admı
-
Sağcılık ve solculuk gibi salak kavramları savunmayan, doğa ve insan sevgisi ile dolu, vatanını her şekilde savunacak 10 numara adamdır. Ve Türkiye deki birkaç gerçek yazardan biridir. Mustafa balbay, Nihat genç .... kim var başka satılık olmayan yazar kardeşim.
-
Guzel konusuyo adam...