Nike - Adidas Çantalar..
-
burdaki konuya;
"haksizlik, haram, yaziktir, gunahtir"
diyen arkadaslara sesleniyorum;
hanginiz orjinal windows kullaniyorsunuz ? hanginizin bilgisayarindaki hersey orjinal ve faturali ?
hanginiz mp3 indirmek yerine gidip satin aliyorsunuz ?
-
konu bilgisayar olunca gunah degil (belki mekruh gozuyle bakiyorsunuzdur)
ama
bu tip esyalar olunca gunah
haklisiniz bencede gunah...
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------burdaki konuya;
hanginiz orjinal windows kullaniyorsunuz ? hanginizin bilgisayarindaki hersey orjinal ve faturali ?
-
ama
-----------------------------
O günah yazan dalga geçmek amaçlı yazıyor zaten, pek o taraklarda bezi yok ama bu tip konulara yazar genelde böyle kelimeler.
Ayrıca işletim sistemi en ufak programa kadar free olmayan her şey kul hakkı, birde adamlar müslüman değil çoğu hani sevabından gitsede kurtulsan olacak oda olamıyor sonu kötü bu işin. -
İstanbul beyazıttaki sahte ürünleri tek geçerim usta ne ararsan var .) ama güzellermiş baya bıtane büyük çanta şart ..
dipnot: forumda birşeymi var konulara gırdıgımde arkaplan bembeyaz ve mesajları okudugumdada dikkatimi çekti bir mesajın arka planı eskısı gibi onun altındaki ise bembeyaz gene , birer birer bu sekilde devam edıo .. bu problem sadece bendemi mevcut arkadaşlar ?
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------burdaki konuya;
-
ama
O günah yazan dalga geçmek amaçlı yazıyor zaten, pek o taraklarda bezi yok ama bu tip konulara yazar genelde böyle kelimeler.
Ayrıca işletim sistemi en ufak programa kadar free olmayan her şey kul hakkı, birde adamlar müslüman değil çoğu hani sevabından gitsede kurtulsan olacak oda olamıyor sonu kötü bu işin.