Nike Ayakkabı
-
Tiger ' ı ben yakıstıramıorm ya.Ya onyargılı davrandıgımdan dolayıdır yada harbıdende kotu ( gorunus acısından ) ayakkabı. O yuzden superstar derim ben :) . He Hava atcam param war felan dıosan DEXTER'i tek geçerim ;)
-
Konurlep bunu yazdı:
-----------------------------
Tiger ' ı ben yakıstıramıorm ya.Ya onyargılı davrandıgımdan dolayıdır yada harbıdende kotu ( gorunus acısından ) ayakkabı. O yuzden superstar derim ben :) . He Hava atcam param war felan dıosan DEXTER'i tek geçerim ;)
-----------------------------evet Dexter hoş bir ayakkabı bağacıklı nubuk modelleri.spor-klasik gibi.ama piyasada bu modelde çok ayakkabı var. biçok markada ve marka olmayan ayakkabıcılarda.acaba bu modelin en iyisi ve mimarı dexter midir?
-
RaCiNGeR bunu yazdı:
-----------------------------Konurlep bunu yazdı:
-----------------------------evet Dexter hoş bir ayakkabı bağacıklı nubuk modelleri.spor-klasik gibi.ama piyasada bu modelde çok ayakkabı var. biçok markada ve marka olmayan ayakkabıcılarda.acaba bu modelin en iyisi ve mimarı dexter midir?
Evet bu tur ayakkabılarda gerek nubuk olsun Gerek deri modellerınde 1. numaradır ustune yok . Ki çukulata kokusu felan ınsanı cezb ediyor. -
nasıl yani çikolata kokusu ?
-
Hocam Adidas - Superstar alman tavsiyemdir..
gerçekten 2 kere almış birisiyim, rahat ve gerçekten benim hoşuma giden türden bir ayakkabı..
-
buzdolaba koy poşetle ertesi gün çıkar içine gaz yaglı gazete bas ama kokutma acayip genişler
-
dikkat et bu konu sonunda su duruma dusme
bknz: madalyalar
http://www.tahribat.com/members.asp?id=16481
-
Penche1995 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar merhaba.bu konu saçma biraz ama illaki bildiğiniz bişey vardır
bana hediye bi ayakkabı geldi nike'dan , değiştirme imkanı da yok
ayakkabı ayağıma tam oluyor,bunu az bir miktar genişletme imkanı var mı bildiğiniz ?
ayakkabıcı demeyin çevrede ayakkabıcı falan görmedim hiç.
eve az önce geldim geldiğimden beri giyiyorum genişlesin diye ama bakalım.
----------------------------------------
edit: sizce adidas superstar color mı alayım , onitsuka tiger mı _ ?
-----------------------------satma imkanın varsa sat sonuç ayak bu rahat etmesi lazım işini şansa bırakma.
ben 2 senedir aktif sporla uğraşıyorum. ayakkabı konusunda sana önere bileceğim yürürken seni zıplatacakmış hissi veren ayakkabılar alman. ve ayak tabanının şekli çok önemli.
yeni olarak (new balance) diye bir marka var usa da 1 numara. usa ordusuna özel üretimde yapiyor. bu ayakkabı türkiye o kadar popülerliği yok. çok fazla mağzalarda göremezsin ama internet üzerinden çok cazip fiyatlara satılıyor gittigidiyordan 2 çift aldım. koşu için bu markayı kullanıyorum ve çok memnunum. şekilleride diğer modellerin aksine çok daha farklı.
bu yazdıklarım spor yada yürüş yapıyorsan şayet. normal kazma spor ayakkabı alacam dersen bilemem :P
buda tavsiye bir site herkes bilinçlensin. spor ayakkabı seçimi nasıl yapılır. (koşu,yürüyüş)
http://www.ankaramasterleri.org/Antrenman/KosuAyakkabisiSecmek.html
-
Penche1995 bunu yazdı:
nasıl yani çikolata kokusu ?
Dexter ayakkabıların orjınallerı cukulata kokar ayak kokusu yapmaz ayakkabıyı koklayınca yiyesin gelir.O yuzden cıkolata kokusu ;)
-
nike çok dandik iki güne önü açıldı şaftı kaydı ayakkabının, adidas daha kaliteli oluyor herhalde