Nike Reklamları Sıradan Değil
-
http://video.google.com/videoplay?docid=6491194495807212000#docid=6142905723639994672
En basitinden su reklam 0 bütceyle hazırlanmıs bişeye benziyor ama adamlar cok basit seylerden cok güzel reklam yapabiliyorlar.Normalde dünyaca ünlü starları oynatıp cok para veriyorlar ama bu basit reklamın bile bence bir al benisi var.
Cok güzel reklamları oluyor nickenin bence diğerlerine hic benzemiyor hele son reklamları var ya daha hızlı falan diye messi var reklamında o cok süper ya.Onun dısında oley oley dedikleri reklamlarını hala hatırlıyorum Ronaldinho bir hareket yapmıstı meshur bir hareket olmustu.
-
Pekde 0 bütçe değil hocam ferggeson değilmi o :D:D
-
güzelmiş sevdim :D kızda fena böyle bir manita bulamadım gitti tam benlik aq böyle şeyler yapmazki benimkiler heycan 0 aq öpmeyi bilirler en fazla yada alışveriş merkezine gitmeyi
-
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------
güzelmiş sevdim :D kızda fena böyle bir manita bulamadım gitti tam benlik aq böyle şeyler yapmazki benimkiler heycan 0 aq öpmeyi bilirler en fazla yada alışveriş merkezine gitmeyi
Türk kızı farkı işte :)) -
kaç kere izledim kim bilir ya ciddi anlamda aşık oldum kıza
-
kızın doğru düzgün yüzü bile görğünmüyo neresine aşık oldunuz aicim
-
Karakterine aşık oldular güzel olan sevgili değildir sevgili olan güzeldir :D
-
Arlong bunu yazdı:
kızın doğru düzgün yüzü bile görğünmüyo neresine aşık oldunuz aicim
-----------------------------yav herşeyi güzelliğe vurmayınız :D bir kızla böyle şeyler yapabilir misiniz ben adrenalin tutkunuyum :D ya lanet olsun çok iyidi çevremdede hiç böyle kız yok amk ya !
ulan bu videoyu paylaştın sktin belamı
edit : birazda güzel olsun he ince ve uzunda olsun bi zahmet :D
-
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------manyak mısın olum ya adam reklama dikkat çekmiş kıza aşık oldum diyorsun
-
Kaligula bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------manyak mısın olum ya adam reklama dikkat çekmiş kıza aşık oldum diyorsun
-----------------------------abi bilmiyorum kızın tripleridir şudur heycanıdır filan çok hoşuma gitti :D
-
türk kızlarından yakınan türk erkeğine bak amk
anında aşık oldunuz