Nikola Tesla"Dan Gizli Zamanda Yolculuk Deneyimleri
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Zamanda Yolculuk olayının varlığına vede şu anda gizemli bir bilim alanı olduğuna inanıyorum. Tesla nın İcadı ile Zamanda Yolculuk yapmış olduğuna dair bazı Belirtilerde vardır, Ama Yapanın Teslamı yoksa Gelecekten bir insanoğlunun Deneyi Tamamlayarak Gezgin olmasımıdır sadece orada ikileme düştüm.
Ancak arkadaşlar Samimiyetimle derimki Zamanda Yolculuk olayını yapan bir İnsan var.

bu hiyeroglifler bi müzede sergileniyor. Aslında bunları daha yeni bulmuşlar bu kabartmaların üstünde başka kabartmalar varmış zamanla üstteki kabartma bloğun yerinden düşmesiyle bunlar ortaya cıkıyor. gerçekten cok ilginç acaba o zamandamı bu işler gizliden yürüyordu merak ettim doğrusu
-
Abi daha dün konuşuoduk bunu ,şimdi bu konuyu gördüm :)
Bence mümküm olabilir bi şey ama olayı tam olarak algılayabilmek için nerdeyse bütün bilim dallarında aşmış derecede bilgi sahibi olmak gerekiyor. Buna ulaşabilmek için de oldukça fazla araştırma yapmak, kitap okumak lazım. Bunu yapsakta belli bir çalışmadan sonra çıldırmamız söz konusu. Onun için ben derim hiç kasmayın. Azıcık aşım dertsiz başım :)
Şu bilgileri veren arkadaşın verdiği link kırık. Çalışan bi link verirse memnun olurum.
-
Deney hakkinda baya bi seyler duymustum ama filmi cok merak ettim hemen indirip izleyelim!!
ADSL fatirasi gelir:
Babam:olm bu fatura ne?
Ben:baba sey kem kum *cat* *kut* *nakavt*
-
Zamanda yolculuktan ziyade belirli aralıklarla insanoğlunun sıfırlandığını düşünüyorum.Gerek nuh tufanı gerekse bir başka olayla.Ve şu an bilim adamları yok olsa ve sadece bir kısım insan hayatta kalsa kağıdı bile icat edemezdik. Zamanında kocaman kayaların nasıl kaldırıldığını piramitlerin nasıl yapıldığını da düşünüyoruz. Bence o zamanlarda teknoloji çok daha fazla ileriydi ama bir olay herşeyi silip süpürdü bence. Resimlerdeki çizimleri de bu mantıkla düşündüğüm zaman çok doğal geliyor.
-
sesin kayıt edilmesi bir hayaldi
sonra başka yerdeki birinin görüntüsünü vermekte öyle
şimdide ışınlanma bir hayal gibi ama bence neden olmasın.
zamanda yolculuğada aslında çok uzak bakmıyorum ama bin arabaya git şeklinde olacağınıda sanmıyorum.
bu konuda bir fikrim yok
sadece olabilirmi derseniz olabilir ama nasıl ne zaman bilemem.
-
Bana kalırsa zaman kavramının bükülmesi ile ortaya çıkacak enerjinin kütlesine bağlı olarak gidilebilecek zaman belirlenebilir bu adam ne diyo derseniz ışınlanma olacak çünki bana göre enerji kavramı zaman ile kırılabilirse ortaya çıkabilecek olan inanılmaz bir enerji boyutu bizi bir yerlere götürebilir evet zaman ile enerji yorumda görüldüğü gibi uzayda uyduların saatleri değiştiriliyor ki bu uydular dünyamıza yakın bir mesafede yani ışınlanma kavramını inceliyorsak böyle demeliyim bu yakınlıkta iken o kadar zaman farkı var ise uzayın derinliklerinde inanılmaz boyutta bir enerji açığa çıkartabilirsek zaman kavramı değiştirilebilirse gerisini hayal gücünüze bırakıyorum
-
uzengil bunu yazdı
Bana kalırsa zaman kavramının bükülmesi ile ortaya çıkacak enerjinin kütlesine bağlı olarak gidilebilecek zaman belirlenebilir bu adam ne diyo derseniz ışınlanma olacak çünki bana göre enerji kavramı zaman ile kırılabilirse ortaya çıkabilecek olan inanılmaz bir enerji boyutu bizi bir yerlere götürebilir evet zaman ile enerji yorumda görüldüğü gibi uzayda uyduların saatleri değiştiriliyor ki bu uydular dünyamıza yakın bir mesafede yani ışınlanma kavramını inceliyorsak böyle demeliyim bu yakınlıkta iken o kadar zaman farkı var ise uzayın derinliklerinde inanılmaz boyutta bir enerji açığa çıkartabilirsek zaman kavramı değiştirilebilirse gerisini hayal gücünüze bırakıyorum
mesele zaman da bitmiyor
zamanı kırdın mekanı netcen
mekan olmadan zamanda nere gidecen
uzaydaki uydularıd senin kendi beynin gibi düşün
gördüğün işittiğinhissettiğin algılr beyin tarfından algılanıp yorumlananakadar sen hiçbirşeyin farkında değilsin
slında devamlı geçmişte yaşıyoruz
endenius tarafından 04/Kas/14 08:34 tarihinde düzenlenmiştir -
endenius bunu yazdıuzengil bunu yazdı
mesele zaman da bitmiyor
gördüğün işittiğinhissettiğin algılr beyin tarfından algılanıp yorumlananakadar sen hiçbirşeyin farkında değilsin
Anlamaya çalıştığım o ama mekanla bir yere gitmenin alakası ne anlamadım çünki zamanda yolculuk yapacaksın sonuçta
-
uzengil bunu yazdıendenius bunu yazdıuzengil bunu yazdı
mesele zaman da bitmiyor
Anlamaya çalıştığım o ama mekanla bir yere gitmenin alakası ne anlamadım çünki zamanda yolculuk yapacaksın sonuçta
tamam zamanda yaptık mesele orada mekanda ayrı bir dinamik
şu şöyle tüm uzay genişliyor
genişleyen uzay içinde bizim galaxy kaç km hızla seyrediyor
bizim saman yolu yıldız grubu kendisininde bir dönme hareketi var ki güneş dış tarafta kalıyor güneş saman yolunda kaç km hız ile seyrediyor
dünyada güneş etrafında dönüyor
yani birbirleri içinde komplike dönen bir sistemde zamanda ileri yada geri gidecez ama mekanı nerede yakalayacaz bu önemli
zamanda geriye gittik atıyorum 10 yıl önceye ozaman dünyanın uzay içinde 10 yıl önceki konumunu tespit etmemiz lazım ve hem zamanda giderken hemde ms spark gibi o mekanın konumuna ışınlanmamız gerek
işte burada cafer oluyor