İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Nikon 7100 + Tokina 11-16 2.8 II + Sigma 18-35 1.8
Nikon 7100 + Tokina 11-16 2.8 II + Sigma 18-35 1.8
-
byincesu bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Hocam bendec fiyat yüksek biraz o paraya 2 el FF makine alınır. Parça parça satsan daha tez satılır bana göre.
Hocam sigma lens ucuz bi lens değil bi araştır istersen sırf body fiyatı
Biliyorum hocam bu lensi baya bi pahalı.
Edit : Hocam o zaman zarar etme parça parça sat daha iyi olur senin için lensi de satamazsan body ile falan takasa gir onu al sat 11-16 da 1000 tl civarında olması lazım. Zaten sadece body 3000 tl küsür olması lazım.
JuMaN tarafından 25/Eyl/14 12:45 tarihinde düzenlenmiştir -
JuMaN bunu yazdıbyincesu bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Hocam bendec fiyat yüksek biraz o paraya 2 el FF makine alınır. Parça parça satsan daha tez satılır bana göre.
hocam inan zararına satıyorum zor durumda olmasam satmam görüşlerin için sağol...
-
2 lira nakıt verırım dırekt ıstersen maksat ısın gorulsun 4 lıra cok
-
hipokondriyak bunu yazdı
sağol hocam çok düşüncelisin
-
hipokondriyak bunu yazdı
işler nasıl? düşüyor mu arada sazan?
-
JuMaN bunu yazdıbyincesu bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Edit : Hocam o zaman zarar etme parça parça sat daha iyi olur senin için lensi de satamazsan body ile falan takasa gir onu al sat 11-16 da 1000 tl civarında olması lazım. Zaten sadece body 3000 tl küsür olması lazım.
Hocam haklısın ama zaman kısıtlı parça parça ilan açtım ama set satsam daha iyi olacak son çare sirkeci... Çok teşekkür ederim ilgin için...
-
ayıp be 2 bin :) fotoğraf pahali bi sektör ama geliri de güzel basit 100 tlden 30 çekime gitsen makinenin ve setin fiyatı çıkar. ki verdiği objektiflerle çok kral profil ve düğün damat çekimi yapılabilir.
-
BosphorusPasha bunu yazdı
ayıp be 2 bin :) fotoğraf pahali bi sektör ama geliri de güzel basit 100 tlden 30 çekime gitsen makinenin ve setin fiyatı çıkar. ki verdiği objektiflerle çok kral profil ve düğün damat çekimi yapılabilir.
Şapka çıkartıyorum hocam :)
-
Ulan seytan durtuyoo he cek su ilani gozumun onunden :) tez zamanda satarsin ins hocam up olsun
-
Liquid bunu yazdı
Ulan seytan durtuyoo he cek su ilani gozumun onunden :) tez zamanda satarsin ins hocam up olsun
Hocam Allah razı olsun :) kredi kartı geçerli bu arada tek çekim :)