Nikon D3100 /18-55 Lens /55-200 Lens
-
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi fotoğraf makinesini ve yanında bulunan iki lensi satıyorum. Makine bana ait değildir eniştemindir, alacak olan kişi zaten benimle görüşüp alacak. :)
Bu makinelerden pek anlamıyorum ama sormak istediğiniz var ise zevk ile cevaplayabilirim.
Fiyat 1150 TL
İstanbul Anadolu Yakası nda ikamet etmekteyim.

-
absconder bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi fotoğraf makinesini ve yanında bulunan iki lensi satıyorum. Makine bana ait değildir eniştemindir, alacak olan kişi zaten benimle görüşüp alacak. :)
Bu makinelerden pek anlamıyorum ama sormak istediğiniz var ise zevk ile cevaplayabilirim.
Fiyat 1150 TL

fotoğraflar çıkmamış kardeşim, birde fiyatını çok yazmışın :) Sıfır ayarında bile olsa çoook. Bu fiyatlara satman çok Zor ama, hayırlı satışlar.
-
wordros bunu yazdıabsconder bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba,
Fiyat 1150 TL
fotoğraflar çıkmamış kardeşim, birde fiyatını çok yazmışın :) Sıfır ayarında bile olsa çoook. Bu fiyatlara satman çok Zor ama, hayırlı satışlar.
GM 4G denen lanet ile çektiğim için ondan :D
Pazarlıksız fiyat demedim üstadım ve ayrıca 55-200 lensin sıfırı 600-700 liradan başlıyor.
Pazarlık illa ki olur sabit fiyatta tutmuyorum. :)
-
Tek lens ve kamera ücreti? Son Oluru pm birde kameranın çektiği fotoğraf varmı örnek?
-
lan arkadaş şakamısınız 3300 e dün alşam 1200 tl verdim neyse bu 55-200 lens temiz mi benim makinaya uyar mı
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Tek lens ve kamera ücreti? Son Oluru pm birde kameranın çektiği fotoğraf varmı örnek?
Tek malesef hocam. Yarın çekip hem buraya, hemde özel mesaj yolu ile atarım hocam. Şu an yanımda değil.
erdem358 bunu yazdılan arkadaş şakamısınız 3300 e dün alşam 1200 tl verdim neyse bu 55-200 lens temiz mi benim makinaya uyar mı
Şansına valla hocam.
İnanın hiç bilmiyorum, komple elden çıkarıyoruz aleti.
-
Hocam bu tür ikinci el dslr satışlarında makinanın shutter sayısı önemlidir.
http://www.nikonshuttercount.com/
Yukarıdaki adrese belirttiği gibi small jpeg olarak bir fotoğraf çekip atarsan shutter sayısını verir.
Onun dışında 3100d güzel makinedir. Bende onun canon muadili var yıllardır kullanıyorum.
torpedo_XL tarafından 29/Ağu/16 21:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Olursa tek lens ve makinayi ben olayım diğer lensi de erdem hocamıza verin ?
-
torpedo_XL bunu yazdı
Yukarıdaki adrese belirttiği gibi small jpeg olarak bir fotoğraf çekip atarsan shutter sayısını verir.
Onun dışında 3100d güzel makinedir. Bende onun canon muadili var yıllardır kullanıyorum.
Motosikletin fotoğrafını çekmiştim hocam gündüz onu olduğu gibi dediğiniz adrese yükledim 36.647 mi ne dedi.
MhmdAlmz bunu yazdıOlursa tek lens ve makinayi ben olayım diğer lensi de erdem hocamıza verin ?
Olabilir tabii hocam neden olmasın. İkisi de elimizden çıkacak ise aynı zamanlı yapabiliriz sanırsam. Sorayım da ilk önce.
-
absconder bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Motosikletin fotoğrafını çekmiştim hocam gündüz onu olduğu gibi dediğiniz adrese yükledim 36.647 mi ne dedi.
MhmdAlmz bunu yazdıOlursa tek lens ve makinayi ben olayım diğer lensi de erdem hocamıza verin ?
Olabilir tabii hocam neden olmasın. İkisi de elimizden çıkacak ise aynı zamanlı yapabiliriz sanırsam. Sorayım da ilk önce.
36k çok fazla değil. D3100 lerde genelde 120k ortalama shutter lifespan olarak görülüyor. Tabi sen bunu 100k de ortalama :D
Shutter sayısı ne ola diyenler olursa da şöyle açıklayayım.
Şimdi dslr makinelerde bildiğimiz perde(shutter) vardır. Her fotoğraf çektiğimizde de bu perde mekanizması doğal olarak çalışır. Belli bir çalışmadan sonra da perdenin bozulma riski doğuyor. Ha bu demek değildir ki 120k da hemen bozulacak. 3. fotoğraf çekişte de bozulabilir(abarttım) 500k çekimde de bozulabilir. Ama ortalaması budur.
Bu arada shutter sayısı fotoğraf kalitesini etkilemez.
Shutter bozulursa ne olur derseniz, 300tl civarı bir fiyata yenisini taktırırsınız(kendi servisine taktırın hassas bir işlem).
-
hocam sıfırı 1000 tl. sen 55-200 lensi ikinci el fiyata satıyorsun makinayı ve küçük lenside sıfır fiyatına satıyorsun sanırsam :|