Nikon‘A Aşığım.
-
ben nikon derdim
-
bana hangi makinaları öneirirsin slr yada dijital makina olrak nikonun orta şekerli yada snein kulandığın makina hagisi
-
TheGoFReT bunu yazdı:
-----------------------------
bana hangi makinaları öneirirsin slr yada dijital makina olrak nikonun orta şekerli yada snein kulandığın makina hagisi
eğer yeni başlıyacaksan bende d50 var nikon onu satıyom 18-55mm lensli düşünürsen araştır d90 alacamda artıkın ondan satıyım diyorum... -
TheGoFReT bunu yazdı:
-----------------------------ben d5000 kullanıyorumda tavsiye etmem kısa bir süre sonra ihtiyaclarına tam cevap veremeyebilir d90'dan başla direk derim
-
Cok para isteyen bir hobi..Makinayi alirsin uzerinde dandik bir lens vardir zaten. (Alirken de derler iste onemli olan senin bakis acin,senin bilgin,lan niye satiyorsunuz ozaman daha iyi lensleri) Neyse bir sure sonra uzerindeki lens size yetmez. 300-500 civarinda lenslere para bayilirsiniz,sonra baska bir foto alanina ilgi duyarsiniz sonra bir daha bayilirsiniz,sonra hep bayilirsiniz.:) Tabi parasi olan icin guzel bir ugras. Yok arada 3-5 foto cekecegim diyenler icin SLR makina alip masrafa girmesine gerek yok. Illa SLR alacagin diyenlerde saglam bir gövde alirlar,sonra bir sure kursunu alirlar,sonra kendini gelistirirler. Cunku bu ayri bir olay. Oyle oturup orayi buraya cekmekle olacak isler degil.
Canon 450D almistim,buraya geldigimde sattim. Ama fotograf cekmeyi bilmiyordum. Ancak ani fotograflari cekiyordum okadar..:)
Konu fotograf makinesi alacagim tavsiyesi olmadigi icin bu ön bilgiden sonra fotografi begendigimi soyleyebilirim.:)
-
hoca bayıldım :D
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------sakin ramazanda sırası değil daha iyileri gelcek :D
-
Tek Aşkım Galatasaray :D
-
Gzx bunu yazdı:
kroo bunu yazdı:
-----------------------------sakin ramazanda sırası değil daha iyileri gelcek :D
-----------------------------4 gözle bekliyorum :D
-
kroo bunu yazdı:
Gzx bunu yazdı:
kroo bunu yazdı:
-----------------------------4 gözle bekliyorum :D
-----------------------------2011 senesinde güzel şeyler hedefliyorum :)