Nikotin Sakızı
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------http://bestpage.cz/img_profil/srandovni.html
şahsen ben de elektronik sigara almayı düşünüyorum.
kullananlar var mı acep?
-----------------------------sakın....... daha zararlıymış gerçeğnden.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------http://bestpage.cz/img_profil/srandovni.html
şahsen ben de elektronik sigara almayı düşünüyorum.
kullananlar var mı acep?
-----------------------------sakın....... daha zararlıymış gerçeğnden.
-----------------------------hadi ya :s e abi yok su buharı yok kartuş muhabbeti var.
aslında hiç bırakmaya niyetim yok ben böle iyiyim de işte ana baba bacı gardaş tatmin olsun :D
edit: ayrıca ben bu linki vermedim nsıl çevrildi :S :S
ben http://elektroniksigaraal.com/
yazdım bu nasıl çıktı :S
-
Nicotinell 2mg 13 tl.
Kullandım faydasını gördüm.Ancak nikotin sakızını veya bandını gerçekten sigarayı bırakmaya karar verdikten sonra kullanın.Bir paket bitirip şu sakızı çiğneyim de yarın sigarayı bırakayım mantığında kullanırsanız hiçbir faydasını göremezsiniz.Mucize beklemeyin,bu ürünler sadece gelen nikotin krizlerini daha hafif atlatmanızı sağlar.Günde 1,5-2 paket arasında içenler 4mg olanından başlamalı.
Tek sakızı 30 dk dan fazla çiğneme,tadı keskinleşinceye kadar ağır ağır çiğneyip diş etinle yanağın arasında 10 dk beklet bunu 3 kez tekrarla.Bu prosedür,senin 2-3 saatte içeceğin nikotinin kana karışmasını sağlar.Bu yüzden ortlama sigara içersinde bulunan 0,8 lik nikotin miktarının üzerinde olması seni korkutmasın.
Nikotine gelince,zararlı olan nikotin değil,sigaranın içersinde ki 4000 çeşit zehirdir.Tütün denen mamülatın ana görevi,kök saldığı toprakta ki zehri toplamasıdır.Ek olarak yakılan tütünde zehri açığa daha fazla vurur.Katranda cabası.Nikotinin bağımlılık yapması dışında zararı yoktur,hatta faydası vardır.Bir çok beyin hastalığına karşı iyidir.
Son olarak,benim tavsiyem bant değil sakız.Sigara bağımlılığının yarsıda dudak tiryakiliği.Sakız hem ağzınızın boş durmasına engel hemde boğazda yaratığı acımtrak tadla sigara dumanının placebosu görevini görüyor.
-
bunlara ne gerek var insan zaten bırakmayı gerçekten isteyince bırakıyor zaten herşey kafada bitiyor .
-
Sakınnnnnnnnnnnnnnnnn :))
Bu piyasanın içindeydim.
Bi boka yaramaz 100 alandan 1 2 kişi bıraktım diyo onuda zaten kendi isteği ile..
Hiç bir işe yaramaz hepsi palavra.
79 a sattığımız nicoderm ürünün asıl fiyatı :)) 14 milyon yani böyle bir ürün sizce ne kadar işe yarar.................
Bize gelişi bu bide firmada kazanıyor bundan.
Hepsi boş hepsi yalan hiç biri bir işe yaramaz...
-
bu işin temeli alışkanlıktır alışkanlığı terk etmek için güçlü bir iradeye sahip olman lazım sakız sadece bırakman için bir kulp olur iraden nekadar sağlamsa okadar sakız çiğnersin :)
-
Canı istedıgınde kütür kütür içen , hatta damarlarına kadar çeken , 1 Paket vız gelıp tırız gıden biri olarak ...
Aynı zmaanda canı istemedıgınde 3 gun aklına gelmeeyen bırı olarak konusuyorum kı ve ıddea edıyorum kı ,SİGARA sadece ALIŞKANLIKTIR ... BAĞIMLILIKTIR ...
Olayı kafa da bıtırıyorsanız , iradenıze hakımsenız bırakırsınız ama irade de bıraz lackalık varsa :D Yapacak bısı yok ...
-
gerçekten nefret etmeden sigara bırakılmıyo şahsen ben sewiyorum o yüzden bırakmıyorum uğraşmıyorumda ,)
kız arkadaşlarımdan biri 200tl werdi bi ilaç aldı başladıktan 8.günde falan bıraktı sigarayı içmiyo artık istemeyi unutturuyo dedi bana ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------gerçekten nefret etmeden sigara bırakılmıyo şahsen ben sewiyorum o yüzden bırakmıyorum uğraşmıyorumda ,)
kız arkadaşlarımdan biri 200tl werdi bi ilaç aldı başladıktan 8.günde falan bıraktı sigarayı içmiyo artık istemeyi unutturuyo dedi bana ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
-----------------------------
Tekrar edıyorum ilacmılac bahane :)SİGARA sadece ALIŞKANLIKTIR ... BAĞIMLILIKTIR ...
Olayı kafa da bıtırıyorsanız , iradenıze hakımsenız bırakırsınız ama irade de bıraz lackalık varsa :D Yapacak bısı yok ...