folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Ninja Olmak Yada Olmamak

Ninja Olmak Yada Olmamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şuan japonyada dahil hiçbiyerde orjinal ninja eğitimi verilmiyor zaten şuan varolan eğitimlerin hepsi dövüşteknikleri ve bedeni daha iyi bir noktaya getirmek üzere ninja gölge adam demek alanyadan antakyaya kimsenin haberi olmadan giden adama ninja denir

ayrıca not: türkiyede ninjalardan kalma öğretiye sahip tek eğitmen ercan şarbat son ninja reisi olarak kabul edilen adamın öğrencisinin öğrencisi

http://www.bujinkanturkey.com/

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:
    -----------------------------

şuan japonyada dahil hiçbiyerde orjinal ninja eğitimi verilmiyor zaten şuan varolan eğitimlerin hepsi dövüşteknikleri ve bedeni daha iyi bir noktaya getirmek üzere ninja gölge adam demek alanyadan antakyaya kimsenin haberi olmadan giden adama ninja denir

ayrıca not: türkiyede ninjalardan kalma öğretiye sahip tek eğitmen ercan şarbat son ninja reisi olarak kabul edilen adamın öğrencisinin öğrencisi

bunlar nasıl kayboluyorlar nasıl hızla bir yerden çok uzak bir yere gidebiliyorlar anlamıyorum. bazılarına göre bu gibi fizik ötesi şeyleri uzak doğulu bilge kişiler ile müslüman dervişler yapabiliyormuş. hindu, taoist, budist ve müslüman bilge din adamlarının böyle fizik ötesi bilgilere sahip olduklarını okumuştum. ne derece doğrudur bilmşiyorum. bu arada sahte bilgelerle gerçek bilgeleri karıştırmamak, karşılaştırmamak lazım. 

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar bırakın bu işleri gözünüzü açın.

Sizin ninja dediğiniz bize kahraman olarak yutturulan insanlar.

Geçmişte yaşayan para karşılığı bodyguardlık yapan Adam öldüren Tetikçi suikastçi gibi insanlardı. Ninjalık eğitim aldıkları için süslenip püslenip bize yutturuluyor.

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

kungfu öğrenince ninja oluyoz denmiş naptın hocam =) alakası yok. herşeyden önce shaolin kungfu (gerçi öyle bi stil de yok) Çin'dir samuray ve ninjalar Japon.

birkaç yanlış şey daha var yazılanlar arasında. en iyisi özet geçeyim.

samuraylar vardır eski japonyada. bunlar hergün öleceğim gün diye uyanan mantktaki savaşçılardır. önceleri ordudaki seçkin birliklerdi. sonra ayrı kültürde yaşayan insanlara dönüştüler. ancak bunların içinden bir grup zamanl ayrılmaya başladı. genelde kovulanlar, savaşta kaybedenler, dövüşte yenilenler ilk ayrılanlardı. bu grup hergün "bugün hayatta kalacağım gün" diye uyanırdı. bunlara daha sonra ninja dendi.

samuraylar kılıçları haricinde jiu-jitsu kullanırdı dövüş tekniği olarak. ninjalar ise jiu-jitsu içinden zamanla farklılaşan bi teknik olan "ninjitsu"yu geliştirdi. amaç en kısa sürede en az güç ile rakibi alt etmekti. kılıç olarak da samuray kılıcı olan "katana"dn daha kısa kılıçlar kuıllandılar böylece daha hızlı kılıç çekebiliyorlardı. ninja yıldızı diye bilinen silahlarla 7-8 metreden saldırı yapabiliyorlardı. bunun yanında birçok farklı aleti de geliştirmiş ve kullanıyorlardı.

temel felsefeleri sessiz, hızlı ve etkili olmaktı. bilinenin aksine ninja kıyafeti giymezler tam tersine halkın arasına karışıp sıradan biri gibi görünür bir çeşit gizli ajanlık - suikastçılık yaparlardı.

soru varsa cevaplamaya çalışayım =)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Turania bunu yazdı:

Geçmişte yaşayan para karşılığı bodyguardlık yapan Adam öldüren Tetikçi suikastçi gibi insanlardı. Ninjalık eğitim aldıkları için süslenip püslenip bize yutturuluyor.

yanlış japonyada olan suikastçı savaşcı olan ınsanlarda.

bızdekı battalbey karamurat melıksah gazı ,sonra abartılan yenı cerıler ne ozaman onlarda mı kahraman olarak yutturuldu. 

Her mıllette var bu tarz ınsanlar  ozellıkle asya toplumları cok saygılı bır ahlak cercevesıne baglıdır 3kağıtcı degıldır. Adam ahlakı ıcın kendını oldururuyor var mı ötesı kımde var bu 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Turania bunu yazdı:

Dimi hacı adam ramboyu bile bir şey sanıyor :D

Ninja dedikleri yemin ederim o kadar eğitimi boşa alıyor normal bir street dancer'ında yapabileceği şeyler çoğu, breakdanceçıların çoğu rahatlıkla yapar :D hatta fazla bile yapar az egzersizle :)) ninjaymış :D

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bende içinde yıldız, bıçak fırlatma, sessiz hareket etme, gizlenme gibi ninja tekniklerini anlatan büyük bir e-book vardı, pc'de bir yerlerde bilmiyorum nerde.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

kungfu öğrenince ninja oluyoz denmiş naptın hocam =) alakası yok. herşeyden önce shaolin kungfu (gerçi öyle bi stil de yok) Çin'dir samuray ve ninjalar Japon.

birkaç yanlış şey daha var yazılanlar arasında. en iyisi özet geçeyim.

samuraylar vardır eski japonyada. bunlar hergün öleceğim gün diye uyanan mantktaki savaşçılardır. önceleri ordudaki seçkin birliklerdi. sonra ayrı kültürde yaşayan insanlara dönüştüler. ancak bunların içinden bir grup zamanl ayrılmaya başladı. genelde kovulanlar, savaşta kaybedenler, dövüşte yenilenler ilk ayrılanlardı. bu grup hergün "bugün hayatta kalacağım gün" diye uyanırdı. bunlara daha sonra ninja dendi.

samuraylar kılıçları haricinde jiu-jitsu kullanırdı dövüş tekniği olarak. ninjalar ise jiu-jitsu içinden zamanla farklılaşan bi teknik olan "ninjitsu"yu geliştirdi. amaç en kısa sürede en az güç ile rakibi alt etmekti. kılıç olarak da samuray kılıcı olan "katana"dn daha kısa kılıçlar kuıllandılar böylece daha hızlı kılıç çekebiliyorlardı. ninja yıldızı diye bilinen silahlarla 7-8 metreden saldırı yapabiliyorlardı. bunun yanında birçok farklı aleti de geliştirmiş ve kullanıyorlardı.

temel felsefeleri sessiz, hızlı ve etkili olmaktı. bilinenin aksine ninja kıyafeti giymezler tam tersine halkın arasına karışıp sıradan biri gibi görünür bir çeşit gizli ajanlık - suikastçılık yaparlardı.

soru varsa cevaplamaya çalışayım =)

samuraylar karate öğrenmiyor muydu ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Çoğunlukla efendilerinin huzurundan kovulmuş veya kendi istekleriyle ayrılmış samuray ların zaman içinde sayıca az olmalarını bir avantaj haline dönüştürmek için oluşturdukları gizlilik temelli savaş sanatı ninjalık olarak tarihte yerini aldı. Bir ninjanın pek çok dövüş ve zihin tekniğine hakim olması gerekirdi. Bu nitelikler genellikle hasımları olarak muhattab aldıkları iyi eğitimli samurayları alt etmek için gerekliydi. Ninjaların bu teknikleri zaman içinde ayrı bir dövüş dalını oluşturdu ve Ninjutsu adını aldı. Zira gereken durumlarda bir çubuğu bile hasmı ağır yaralayabilecek hatta öldürebilecek şekilde kullanabilmeyi bilmek gerekiyordu. Klasik katana ve yay gibi silahların yanı sıra diğer pek çok silaha karşı da büyük avantaj sağlayabilen silahlar geliştirmek ninjaların öncelikli işlerinden biriydi. Dövüşün yanı sıra bu silahlar ağaca tırmanmak, kazmak gibi gizlilik için gereken işlerin de yapılmasına da büyük ölçüde yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştı.

kaynak: wikipedia

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

balik_ bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

bunlar nasıl kayboluyorlar nasıl hızla bir yerden çok uzak bir yere gidebiliyorlar anlamıyorum. bazılarına göre bu gibi fizik ötesi şeyleri uzak doğulu bilge kişiler ile müslüman dervişler yapabiliyormuş. hindu, taoist, budist ve müslüman bilge din adamlarının böyle fizik ötesi bilgilere sahip olduklarını okumuştum. ne derece doğrudur bilmşiyorum. bu arada sahte bilgelerle gerçek bilgeleri karıştırmamak, karşılaştırmamak lazım. 

http://www.uzmantv.com/ninjalar-ortadan-kaybolabilirler-mi

:) izle hocam

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 5937 Toplam Mesaj: 31