Nissan Marka Aracıma Takılacak En İyi Tüp Markası Nedir?
-
Merhaba arkadaşlar
Nissan aracım var benzin anamı ağlatıyor artık...
Tüp taktıracağım ama kararsız kaldım,
BRC'yi önerenler var, sizce hangi marka taktırayım?
-
nissan var da model hocam ?
-
BRC taktır.
-
Prins.
-
brc'nin ta aq..arabanın anasını ağlattı.. toyota'da sürekli arıza lambası yakıyor ne yapsak olmadı en son komple sistem değişti 1.400e.
benim karb. lüde brc vardı yine ayar yapmaktan motor ustası oldum diyebilirim.
şuankiler lovato ve gayet mennunuz iki araçtanda..
-
keramet tüpte değil ustada.eğer takan adam iyiyse atikerde taksan memnun kalırsın
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------keramet tüpte değil ustada.eğer takan adam iyiyse atikerde taksan memnun kalırsın
----------------------------- -
paran varsa brc (en ekonomik ve sorunsuz bu çalışıyor)
yoksa atiker.
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------brc'nin ta aq..arabanın anasını ağlattı.. toyota'da sürekli arıza lambası yakıyor ne yapsak olmadı en son komple sistem değişti 1.400e.
benim karb. lüde brc vardı yine ayar yapmaktan motor ustası oldum diyebilirim.
şuankiler lovato ve gayet mennunuz iki araçtanda..
-----------------------------o toyota hyundai ve opel in sorunu hocam bu 3 araç ve bazı markadalarda da arıza ışığı yakabiliyor.
lovato ya iyi demişsin lovato kimin ? brcnin.
bu sıralar lovato iyi gidiyo indirimleri var 1400 tl ye tmm oluyor herşey. en güzeli ve pahalısı prins tir iyidir ama onda da sorun olur.
tüp de markadan çok takan üste önemli. bilmeyen usta taksın 5binlik sistem de sorun çıakrır bilen usta taksın 900 tllik atiker hiç sorun çıakrmaz. (baya bi devrik oldu lan cümle :/)
neyse işin özü sen taktır brc ya da lovato ikiside aynı.
benim araç 70 krş yakıyo 1.4 motor :D ama ben hala tüp takamadım.. bi yerden benzin kaçırıyo pezevenk
-
zavoli
-
kastamonuya gel takalım hocam lpg bayisinde çalışıyorum :)) aracın 2005 modelden aşağıysa atiker yeter sana ama yukarıysa brc öneririm...