Nissan Qashqai Navigasyon
-
Merhaba muritler bu Nissan Qashqai de kullanılan navigasyon sistemi hakkında bilgisi olan varmı ?
Harita 2011, 2012 harita güncellemesi için 179 € istiyorlar. SD kart satıyorlar güncelleme için. Buna başka bir sistem yükleme şansımız varmı ?
Veyahut bu güncellemeyi bulup SD karta kendimizin yükleme imkanı varmı ?
Navigasyon hakkında bilgi için birkaç görüntü; ( Not: Navigasyon cihazın üreticisi BOSCH )
http://www.youtube.com/watch?v=Rseyiouq5-I
http://www.youtube.com/watch?v=uHLc7sx_Dkc
-
hacı bizde de var ama bundan değil ya bizimkinin alırken servisten değiştiler üstüne bin tl daha verdik işte hem navigasyon dvd player felan var işte navigasyonu da güncel zaten ama ekranı çok berbat ya resesif ekran koymuşlar tırnakla tırnakla çıldırtıyor adamı
-
navigasyon yazılımı neymiş hoca onu öğren pcyede bağlayabilirsen atarız içine 2012 haritasını
dert etme sen :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------navigasyon yazılımı neymiş hoca onu öğren pcyede bağlayabilirsen atarız içine 2012 haritasını
-----------------------------Navteq kullanıyor hocam. Üzerinde bulunan SD kartı bağladım PC ye windows'ta doluluk oranını gösteriyor ama içini boş gösteriyordu. Linuxa bağladım dosyaları gördüm. Deneme amaçlı gittim bi SD kart aldım içi boş olan dosyaları ona atıp taktım çalıştırmadı :D
@KaraKuLe hocam bizde alırken bunu + 850 TL ödedik ama DVD olayı yok yasakmış. Zaten açılışta ekrana kullanım sözleşmesini sunuyor. TR şartlarında şöför mahalinde oyalayıcı görseller ( film vs. ) açmak yasakmış. O yüzden kolluktaki usb yerinden bağlıyorum ipad görüntü kablosu veriyorum görüntüyü ses var görüntü yok :D
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------navigasyon yazılımı neymiş hoca onu öğren pcyede bağlayabilirsen atarız içine 2012 haritasını
-----------------------------Navteq kullanıyor hocam. Üzerinde bulunan SD kartı bağladım PC ye windows'ta doluluk oranını gösteriyor ama içini boş gösteriyordu. Linuxa bağladım dosyaları gördüm. Deneme amaçlı gittim bi SD kart aldım içi boş olan dosyaları ona atıp taktım çalıştırmadı :D
@KaraKuLe hocam bizde alırken bunu + 850 TL ödedik ama DVD olayı yok yasakmış. Zaten açılışta ekrana kullanım sözleşmesini sunuyor. TR şartlarında şöför mahalinde oyalayıcı görseller ( film vs. ) açmak yasakmış. O yüzden kolluktaki usb yerinden bağlıyorum ipad görüntü kablosu veriyorum görüntüyü ses var görüntü yok :D
-----------------------------yazılımımı navteg? markasımı navteg?
sd kartımı navigasyon hafızası olarak mı görüyo?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yazılımımı navteg? markasımı navteg?
sd kartımı navigasyon hafızası olarak mı görüyo?
-----------------------------SD karttan mapleri çekiyor. SD kartı takmadan cihaz açılmıyor hata veriyor takınız diye.
-
sd karta boot dosyası falan yazılmıştır belki, başka sd ye dosyaları atınca o yüzden çalıştırmıyor olabilir. boot dosyası varsa extract edip öteki sd ye atıp dene bakalım
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------sd karta boot dosyası falan yazılmıştır belki, başka sd ye dosyaları atınca o yüzden çalıştırmıyor olabilir. boot dosyası varsa extract edip öteki sd ye atıp dene bakalım
-----------------------------İnceledim de hocam boot dosyası mevcut değil
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------sd karta boot dosyası falan yazılmıştır belki, başka sd ye dosyaları atınca o yüzden çalıştırmıyor olabilir. boot dosyası varsa extract edip öteki sd ye atıp dene bakalım
-----------------------------ana maps klasörlerini ekran görüntüsünü koysana bi
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------ana maps klasörlerini ekran görüntüsünü koysana bi
-----------------------------Şuan şirketteyim akşama koyayım
-