Nivea Formen'den Adidas Basketbol Topu Veya Sılver Protec Traş Seti Kazanın
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
maddelerde tebellüg edilmezse yada geç edilirse hak idda edilemez diyoda o tebellüğ nerden etcez :| o nedir
----------------------------- -
Litvanya-Arjantin-Evet :) Brezilya babayı alır arjantin hertürlü...
-
tıraş seti kazanmışım :))
-
Hediyeyi kazanan arkadaşların bişey yapmasına gerek yoktur...
Açıklamalarda kazanan arkadaşlara hediyeleri 15 gün içerisinde belirttiklere adrese gönderilecektir deniyor.Her kazanana gönderecekler yani.
Eğer 15 gün içerisinde göndermezlerse 0800 211 73 73 'den bilgi alabilirsiniz.
-
bi kendi adıma birde babamın adına katılabilir miyim
-
tıraş seti kazanmışız iyi bari :D
-
litvanya-arjantin oynadım hadi bakalım :)
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben öyLe yaptım . bana cıktı :D babamdan daha sanslıymısım :8 . yalnız yolladıkları tras seti mini boy mus :D oyle '' ohh lan 2 aylık tras isini beleşe getirdik ' diye heyecanlananlar olmasın :F
-
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben öyLe yaptım . bana cıktı :D babamdan daha sanslıymısım :8 . yalnız yolladıkları tras seti mini boy mus :D oyle '' ohh lan 2 aylık tras isini beleşe getirdik ' diye heyecanlananlar olmasın :F
-----------------------------ben salak gibi yaşı 17 yaptım bide babama yaptım bana gelmicek :d
-
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------ben salak gibi yaşı 17 yaptım bide babama yaptım bana gelmicek :d
-----------------------------:D düz mantık bakarsak hakLı oLabilirsin hacı fakat ,
bi forumda uşağın annesi adına da form gonderdiği ve ona traş setini cıktığını okumuştum =) . bu acıdan bakınca durum o kadar da vahim değil ha! :D