Niye Güngören?
-
Başka yer değil de niye?
Güngören'in özelliği nedir? Kimler yaşar orda? Ne dükkanları vardır? Kalabalık bi yer midir?
-
geçen sene güngörende bir düğün salonunda yapılacak olan dtp toplantısının güngören halkı tarafından engellenmesi sonucu güngören halkına duyulan kinden olabilir diye düşünüyorum..bulunan cadde kalabalık,halkın akşamleyin sosyal faaliyette bulunduğu yerde..ya da rastgele orayı hedef seçti orospu çocukları
-
Kullanılan bomba tipi için uygun bir alan dar ve kalabalık.Bu yüzden bombanın etkisi kullanıldıgı yer ile arttırılmış.Politik konulara girmiyorum
-
ben güngörende yaşıyorum gayet sakin güzel bir ilçe bombanın atıldığı yer bi yürüyüş yolu ve giyim mağazaları var geceleride teyzeler ablalar oturur büyük küçük çoluk çocuk salam sucuk hep beraber konusur çekirdek çıtatırlar böyle bir olay için herhalde en ses getiricek yer güngören o yüzden olabilir.
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
geçen sene güngörende bir düğün salonunda yapılacak olan dtp toplantısının güngören halkı tarafından engellenmesi sonucu güngören halkına duyulan kinden olabilir diye düşünüyorum..bulunan cadde kalabalık,halkın akşamleyin sosyal faaliyette bulunduğu yerde..ya da rastgele orayı hedef seçti orospu çocukları
-----------------------------Bende şahsen merak ediyordum. Şimdi sorumun cevabını almış oldum. Bu şerefsizlerin partisini hala orada tutsunlar. Amerikada olacakta el kaideliler parti kuracak(!)
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------Bende şahsen merak ediyordum. Şimdi sorumun cevabını almış oldum. Bu şerefsizlerin partisini hala orada tutsunlar. Amerikada olacakta el kaideliler parti kuracak(!)
firex bugün hep seninle karşılaşıyoruz inşallah art niyet aramazsın şunu hatırlatmak istedim sadece .orda parti kuramazlar ama bush ile usame bin laden in kardeşi ortak şirket kurabilir öylemi :) sanada çok enteresan gelmiyormu?
konuya gelince :)
impala gibi akıllı ve akılcı insanları herzaman sevmişimdir.iyi bir tespit.
-
bakınız DOLAPDERE yada bakınız başka bölgeler..
mesela istanbul da neden merkezi yerlerde çöp kutusu olmuyor diye düşünürdüm nedeni bomba ihtimaline karşı güvenlik içinmiş,
adamlar tabii ki Güngören e filan bırakıcak kendi bölgelerine bırakıcak değiller ya..
-
erkan07 bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------iMPaLa bunu yazdı:
firex bugün hep seninle karşılaşıyoruz inşallah art niyet aramazsın şunu hatırlatmak istedim sadece .orda parti kuramazlar ama bush ile usame bin laden in kardeşi ortak şirket kurabilir öylemi :) sanada çok enteresan gelmiyormu?
konuya gelince :)
impala gibi akıllı ve akılcı insanları herzaman sevmişimdir.iyi bir tespit.
Öncelikle Bush = Amerika değildir. Amerika'nın genel yasa ve düzeninden bahsediyorum. Bu konuyu araştırdım. Karşıma sadece bütün forumlara yapıştırılmış ortak bir yazı çıktı. İnternette yayılmış yalan haber olabilir, gerçekte olabilir. Kanıt sunarsan sevinirim. Bunun yanında bu yapılan şey el altından yapılmıştır. Orada el-kaideyi savunan insanlar göz göre göre parti kuramazlar. -
Türkiye Cumhuriyeti toprağı olması ve orda savunmasız masum insalar olması.
-
bush amerika değil ama abd yi yöneten savaşa sokacak yetkiye sahip olan bir şahıstır hemen hemen tek söz sahibidir.
ayrıca el kaide militanı olduğu söylenen bir şahısla bizim politikacılardan biri arasındaki ortaklık ortaya çıkınca neler olmuştu?
elbette parti kuramazlar ama el kaide ile pkk yı kıyaslamakta yanlış olur .
biri islam için savaşıyor sözde,bir diğeriyse sözde özgürlük savaşçısı ve bu ne yazıkki hemen hemen her ülke tarafındanda benimseniyor.
temsil ettiği bir halk topluluğu var.(hernekadar kandırılıyor olsalarda)
bushile kardeş ladin ortaklık konusuda bilinen birşey tv ler gazetelerde sıkça yer aldı almayada devam ediyor.
-
Turkiye de demokrasimi var a.q , demokrasi istiyoruz biz , akp ve ikinci cumhuriyetci altanlar,candarlar,birandlar sagolsun demokrasi getirecekler ulkemize , abd gudumlu...yani pkk gibi bir teror orgutu cikip bizim ulkemizde ocalan orospucocugu serbest kalsin ,fasist komutanlar yargilansin diye basin aciklamasi yapabiliyor sadece , nerede demokrasi kardesim ?