No-Ratio Kaliteli Türk Torrent Trackeri İstiyoruz
-
Olmaz. Bu halleri ile kimse upload etmiyor, bir de no ratio olursa herkes çeker çeker kaçar :D
Gerçi benim Türk torrent sitelerinde üyeliğim olsa da girmiyorum doğru düzgün :)
Yabancılar yetiyor..
ama öyle bir no-ratio sistemi olursa, üyesi çok titizlikle seçilmeli..
-
bırak hocam ya ne no ratiosu :) yıkarlar orayı yıkarlar
-
Bi zıplatalım bakalım.
-
Bitturk.net güzel bi türk toerrent sitesi.. Tahribat adına da böle bir çalışma yapılabilir.Mesela Tahribat üyeleri belirli bir upload yapsa ardından belirli bir seviye yi geçtikden sonra farklı bir üyelik sistemi ile o üye download yapbilse ..
-
No-Ratio Kaliteli Türk Torrent Trackeri İstiyoruz :)
para sıçmak istiyorum ama ?
-
En kaliteli torrent siteleri bile free leech yada pack sunarak indirmeyi saymayan ancak seed kasmanızı sağlayacak olanaklar sunuyor.
Bu isteğin biraz zor kanımca.
-
Abi gercekten benciliz ya...
No-ratiolu torrent isteyen arkadaslar, torrentin calisma mantigini bilmiyor galiba ? Herkes No-ratiolu olarak rahatca indirmek ister ftp den cekiyor gibi uploadu kapatarak, ama torrentin calisma mantigi ve felsefesi farkli, ah biz turkler :) Soyle dusun, No-ratio isteyen bir turk torrent sitesi buldun diyelim, sitedeki herkesin muhtemelen ratiosu 0 a yakin olur, ee peki abi sen neyi nasil indirebileceksin cok merak ettim ? :)
-
abicim sen giriyon adamın bilgisayarına çekiyon sonra biri senden istediğinde yok diyon. olmaz öyle iş. adam gibi indir seed et. türk olduğunu belli edicen illa.
-
hem kalite hem ratio yok hemi =)
-
Bu konuyu birisi öneri olarak anasayfaya taşısa çok iyi olurdu. Tahribat.com üyeleriyle oluşturulacak bir torrent ağı. Konu hakkında pek bilgim yok ama echoll gibi bu konuda sağlam olduğunu düşündüren müritler vardı. Birkaç kişinin teknik kısmı hallettiği bizlerinde destek verdiği bir sistem kurabiliriz? 1 e 1 olması bile sorun olmaz aslında. Bİlgisayar açık kaldığı sürece torrentler açık durur bende.
Var mı bu konuyu anasayfaya öneri olarak taşıyacak birisi?