No Touch Laser İle Göz Lazeri ?
-
S.a Merhaba müridler.
Göz ameliyatı için vakit buldum ameliyatı yaptıracağım.
Araştırmalarım kadarı ile göz de flep(gözde tabaka kesilip kaldırılıp sonra lazer ile çizildikten sonra yapıştırmak) kaldırım lazer yaptırmak mantıklı gelmedi.
Bunun dışında 2 yöntem var.
Biri prk alkol ile göz epital tabakasını kazıtmak.
Birde no touch lazer diye adlandırılıyor aynı mantık ancak bunda epitel dokuyu lazer ile kaldırılıyor.
Bunun deneyimi olan veya bilgisi olanlar var mı ?
-
netten araştırma yerine dokorla görüşmende fayda var prk agrılı bir meliyattır digerleri daha hafif ben 2 defa oldum ve yıllardır göz sektöründeydim, hatta buradan 1-2 arkadaşta benim tavsiyemle aml oldular, sana tavsiyem doktorla görüşmen her teknik senin gözüne uygun olmayabilir.
-
KaptaN bunu yazdı
netten araştırma yerine dokorla görüşmende fayda var prk agrılı bir meliyattır digerleri daha hafif ben 2 defa oldum ve yıllardır göz sektöründeydim, hatta buradan 1-2 arkadaşta benim tavsiyemle aml oldular, sana tavsiyem doktorla görüşmen her teknik senin gözüne uygun olmayabilir.
kaptan bilgili olduğunu biliyorum sağolasın, ağrı konusunda gözde flap olmaması için razı olurum
bu ameliyatı sadece bu hastane yapıyor anladığım kadarı ile gidip bura ile konuşacağım https://www.venividigoz.com/goz-hastaliklari/no-touch-lazer--goze-temassiz-uygulama
Gözüm uygun olmaz ise heralde yapmayı tavsiye etmezler değil mi hocam
Mx0TBT tarafından 02/Nis/16 22:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Mx0TBT bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
kaptan bilgili olduğunu biliyorum sağolasın, ağrı konusunda gözde flap olmaması için razı olurum
bu ameliyatı sadece bu hastane yapıyor anladığım kadarı ile gidip bura ile konuşacağım https://www.venividigoz.com/goz-hastaliklari/no-touch-lazer--goze-temassiz-uygulama
hocam şimdi lazeri şöyle düşün göz ünündeki şeffaf kısımı laser ile kaldırıyorlar ancak bu nasıl anlatsam lazerle kesim gibi düşün ancak bıçak filan degil, sonrasında yarım ay şeklinde kaldırıp lazer yapılıyor ve kapatılıyor yani herhangi bi sorun yok prk genellikle askeriyeye girenler yada polislik sonavlarına girenler yaptrıyor çünkü lazer aml oldugun belli olmuyor kazıma yöntemi olarakta geçer eger böyle bir durumun yoksa prk yaptırma ama tabiki göz durumuna baglı kornea kalınlıgına gözünün numarasına ve bir çok şeye baglı olarak tekni belirlenir her doktor ne yazıkki ahlaklı degil kimi sırf yapmak için yapıyor no touch özelliğini yeni duydum bir süredir uzagım ancak illede yaptıracaksan beylikdüzünde birincigöz hastanesi var faik oruçoğlu isimli doktor var mükemmeldir tüm lazer isteyen arkadaşlarımı ona yönlendiriyorum genelikle, istersen senide yönlendireyim venividi hakkında pek bilgim yok ancak şöyle bir pazarlama yöntemi olan bir yere pek gitmem http://prntscr.com/anc2fi
aklına takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
-
KaptaN bunu yazdıMx0TBT bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
hocam şimdi lazeri şöyle düşün göz ünündeki şeffaf kısımı laser ile kaldırıyorlar ancak bu nasıl anlatsam lazerle kesim gibi düşün ancak bıçak filan degil, sonrasında yarım ay şeklinde kaldırıp lazer yapılıyor ve kapatılıyor yani herhangi bi sorun yok prk genellikle askeriyeye girenler yada polislik sonavlarına girenler yaptrıyor çünkü lazer aml oldugun belli olmuyor kazıma yöntemi olarakta geçer eger böyle bir durumun yoksa prk yaptırma ama tabiki göz durumuna baglı kornea kalınlıgına gözünün numarasına ve bir çok şeye baglı olarak tekni belirlenir her doktor ne yazıkki ahlaklı degil kimi sırf yapmak için yapıyor no touch özelliğini yeni duydum bir süredir uzagım ancak illede yaptıracaksan beylikdüzünde birincigöz hastanesi var faik oruçoğlu isimli doktor var mükemmeldir tüm lazer isteyen arkadaşlarımı ona yönlendiriyorum genelikle, istersen senide yönlendireyim venividi hakkında pek bilgim yok ancak şöyle bir pazarlama yöntemi olan bir yere pek gitmem http://prntscr.com/anc2fi
aklına takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
bende polis lik için istiyorum kaptan hocam, resmi görünce bende bi anda soğudum :(
faik oruçoğlu ne kadar bir ucret alıyor prk yöntemi için hocam pm den yazabilir misin
sana zahmet teşekkürler
-
hocam ne yazıkki aml ücreti hakkında bilgim yok ancak şunu belirteyim gözün yapısına görede prk içinde teknikleri var tavsiyem bir mua olmandır sana yanlış bilgi vermek istemiyorum istersen müsait olunca mua için randevu ayarlarım çünkü sana bazı tetkiklerde yapılması lazım .
-
düzeltme.
sen et tabakasını mı aldırtacaksın anlamadım.
MuhammeT tarafından 03/Nis/16 13:32 tarihinde düzenlenmiştir -
MuhammeT bunu yazdı
düzeltme.
sen et tabakasını mı aldırtacaksın anlamadım.
hayır hocam lazer olacak lazer işleminde gözün ön bölümündeki kornea üzeirnde flap denilen alan oluşturulup kaldırılıyor ancak tamamiyle kaldırılmıyor yarım ay şeklinde sonra lazer yapılıp kapatılıyor herhangi bir kan dikiş vb... birşey asla yok ertesi gün hayatına devam ediyorsun ben 6 saat sonra bildigin hd görüntüsünde izliyordum etrafı .)
flap denilen alan bu şekilde yapılıyor ve o kaldırılan yere laze yapılıp aynı şekilde yerine konuluyor
https://www.youtube.com/watch?v=9C19wwy2Wgc
ancak askeriye vb.. girişlerde izleri doktor tarafından belli olabiliyor.
prk da ise o alan kazıma yöntemiyle alnıyor ve laser yapılıyor sonrasında şefaf lens takılarak iyileşmesi bekleniyor
arkadaşlar doktor degilim ancak bu konuda çalıştım ve az çok bilgim var hiç birinize yanlış bilgi vermek istemem önce mua olmanız ve doktorla konuşmanız lazım bu arada bu lazer işlemleri 5 dakikayı geçmez :) 5 dakikada sizin işte masaya uzanmanız vb lazer işlemi 30 saniye :)
KaptaN tarafından 03/Nis/16 13:38 tarihinde düzenlenmiştir -
yakın zamanda ben gözümün üzerinde eskiden beri bulunan zar şeklinde et vardı. gözün estetiğini bozuyordu biraz sarımsı olduğu için. onu aldırmıştım. bahsettiğiniz olayı ona benzettim birden.
geçmiş olsun tekrardan.
-
Konuda bilgim yok cahilce bir yorum olacak ama benim tanidigim tum goz doktorlari gozluklu.. Neden cizdirmiyor onlar bir zarari olabilir mi?
-
bilenyok bunu yazdı
Konuda bilgim yok cahilce bir yorum olacak ama benim tanidigim tum goz doktorlari gozluklu.. Neden cizdirmiyor onlar bir zarari olabilir mi?
Hocam kaç tane tanıdın bilmem ama doktorların çoğunlukla göz yapısı uymuyor
Faik orucoğlu desigim doktor lazer aml oldu hatta ameliyatını izlemeye girmiştim :)