folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder No Touch Laser İle Göz Lazeri ?

No Touch Laser İle Göz Lazeri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

S.a Merhaba müridler.

Göz ameliyatı için vakit buldum ameliyatı yaptıracağım.

Araştırmalarım kadarı ile göz de flep(gözde tabaka kesilip kaldırılıp sonra lazer ile çizildikten sonra yapıştırmak) kaldırım lazer yaptırmak mantıklı gelmedi.

Bunun dışında 2 yöntem var.

Biri prk alkol ile göz epital tabakasını kazıtmak.

Birde no touch lazer diye adlandırılıyor aynı mantık ancak bunda epitel dokuyu lazer ile kaldırılıyor.

Bunun deneyimi olan veya bilgisi olanlar var mı ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

netten araştırma yerine  dokorla görüşmende fayda var  prk  agrılı bir meliyattır  digerleri  daha hafif ben 2 defa oldum ve yıllardır  göz sektöründeydim, hatta buradan 1-2 arkadaşta benim  tavsiyemle aml oldular, sana tavsiyem doktorla görüşmen her teknik senin gözüne uygun olmayabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

netten araştırma yerine  dokorla görüşmende fayda var  prk  agrılı bir meliyattır  digerleri  daha hafif ben 2 defa oldum ve yıllardır  göz sektöründeydim, hatta buradan 1-2 arkadaşta benim  tavsiyemle aml oldular, sana tavsiyem doktorla görüşmen her teknik senin gözüne uygun olmayabilir.

kaptan bilgili olduğunu biliyorum sağolasın, ağrı konusunda gözde flap olmaması için razı olurum

bu ameliyatı sadece bu hastane yapıyor anladığım kadarı ile gidip bura ile konuşacağım https://www.venividigoz.com/goz-hastaliklari/no-touch-lazer--goze-temassiz-uygulama

Gözüm uygun olmaz ise heralde yapmayı tavsiye etmezler değil mi hocam

Mx0TBT tarafından 02/Nis/16 22:50 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

kaptan bilgili olduğunu biliyorum sağolasın, ağrı konusunda gözde flap olmaması için razı olurum

bu ameliyatı sadece bu hastane yapıyor anladığım kadarı ile gidip bura ile konuşacağım https://www.venividigoz.com/goz-hastaliklari/no-touch-lazer--goze-temassiz-uygulama

hocam şimdi lazeri şöyle düşün  göz ünündeki şeffaf kısımı laser ile kaldırıyorlar ancak bu  nasıl anlatsam lazerle kesim gibi düşün ancak bıçak filan degil, sonrasında yarım ay şeklinde kaldırıp lazer yapılıyor ve kapatılıyor  yani herhangi bi sorun yok prk genellikle  askeriyeye  girenler yada polislik sonavlarına girenler yaptrıyor çünkü lazer aml oldugun belli olmuyor kazıma yöntemi olarakta geçer   eger böyle bir durumun yoksa prk yaptırma   ama tabiki göz durumuna baglı kornea kalınlıgına gözünün numarasına  ve bir çok şeye baglı olarak tekni belirlenir  her doktor ne yazıkki ahlaklı degil kimi  sırf yapmak için yapıyor no touch özelliğini yeni duydum bir süredir  uzagım  ancak illede yaptıracaksan beylikdüzünde  birincigöz hastanesi var  faik oruçoğlu isimli doktor var  mükemmeldir tüm  lazer isteyen arkadaşlarımı ona yönlendiriyorum genelikle, istersen senide yönlendireyim  venividi hakkında  pek bilgim yok  ancak şöyle bir pazarlama  yöntemi olan bir yere pek gitmem  http://prntscr.com/anc2fi 

aklına takılan birşey olursa  yardımcı  olmaya çalışırım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    Mx0TBT bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

hocam şimdi lazeri şöyle düşün  göz ünündeki şeffaf kısımı laser ile kaldırıyorlar ancak bu  nasıl anlatsam lazerle kesim gibi düşün ancak bıçak filan degil, sonrasında yarım ay şeklinde kaldırıp lazer yapılıyor ve kapatılıyor  yani herhangi bi sorun yok prk genellikle  askeriyeye  girenler yada polislik sonavlarına girenler yaptrıyor çünkü lazer aml oldugun belli olmuyor kazıma yöntemi olarakta geçer   eger böyle bir durumun yoksa prk yaptırma   ama tabiki göz durumuna baglı kornea kalınlıgına gözünün numarasına  ve bir çok şeye baglı olarak tekni belirlenir  her doktor ne yazıkki ahlaklı degil kimi  sırf yapmak için yapıyor no touch özelliğini yeni duydum bir süredir  uzagım  ancak illede yaptıracaksan beylikdüzünde  birincigöz hastanesi var  faik oruçoğlu isimli doktor var  mükemmeldir tüm  lazer isteyen arkadaşlarımı ona yönlendiriyorum genelikle, istersen senide yönlendireyim  venividi hakkında  pek bilgim yok  ancak şöyle bir pazarlama  yöntemi olan bir yere pek gitmem  http://prntscr.com/anc2fi 

aklına takılan birşey olursa  yardımcı  olmaya çalışırım.

bende polis lik için istiyorum kaptan hocam, resmi görünce bende bi anda soğudum :(

faik oruçoğlu ne kadar bir ucret alıyor prk yöntemi için hocam pm den yazabilir misin

sana zahmet teşekkürler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam ne yazıkki aml ücreti hakkında bilgim yok  ancak şunu belirteyim gözün yapısına görede prk içinde teknikleri var tavsiyem bir mua olmandır sana yanlış bilgi vermek istemiyorum istersen müsait olunca  mua için randevu ayarlarım çünkü sana bazı tetkiklerde  yapılması lazım .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

düzeltme.

sen et tabakasını mı aldırtacaksın anlamadım.

MuhammeT tarafından 03/Nis/16 13:32 tarihinde düzenlenmiştir

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı

düzeltme.

sen et tabakasını mı aldırtacaksın anlamadım.

hayır  hocam lazer olacak lazer işleminde gözün ön bölümündeki kornea üzeirnde flap denilen alan oluşturulup kaldırılıyor ancak tamamiyle kaldırılmıyor yarım ay şeklinde   sonra  lazer yapılıp  kapatılıyor  herhangi bir kan dikiş vb... birşey asla yok ertesi gün hayatına devam ediyorsun  ben 6 saat sonra bildigin hd görüntüsünde izliyordum etrafı .) 

flap denilen alan bu şekilde yapılıyor ve o kaldırılan yere laze yapılıp aynı şekilde yerine konuluyor 

https://www.youtube.com/watch?v=9C19wwy2Wgc

ancak askeriye vb.. girişlerde izleri  doktor tarafından belli olabiliyor.

prk da ise o alan kazıma yöntemiyle alnıyor ve laser yapılıyor sonrasında şefaf lens takılarak iyileşmesi bekleniyor

arkadaşlar doktor  degilim ancak bu konuda çalıştım ve az çok bilgim var hiç birinize yanlış bilgi vermek istemem önce mua olmanız ve doktorla konuşmanız lazım bu arada bu lazer işlemleri 5 dakikayı geçmez :) 5 dakikada sizin işte masaya uzanmanız  vb lazer işlemi 30 saniye  :)

KaptaN tarafından 03/Nis/16 13:38 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

yakın zamanda ben gözümün üzerinde eskiden beri bulunan zar şeklinde et vardı. gözün estetiğini bozuyordu biraz sarımsı olduğu için. onu aldırmıştım. bahsettiğiniz olayı ona benzettim birden.

geçmiş olsun tekrardan.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Konuda bilgim yok cahilce bir yorum olacak ama benim tanidigim tum goz doktorlari gozluklu.. Neden cizdirmiyor onlar bir zarari olabilir mi?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bilenyok bunu yazdı

Konuda bilgim yok cahilce bir yorum olacak ama benim tanidigim tum goz doktorlari gozluklu.. Neden cizdirmiyor onlar bir zarari olabilir mi?

Hocam kaç tane tanıdın bilmem ama doktorların çoğunlukla  göz yapısı uymuyor  

Faik orucoğlu desigim doktor  lazer aml oldu  hatta ameliyatını  izlemeye  girmiştim :) 

Toplam Hit: 2745 Toplam Mesaj: 13
no touch lazer prk