folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nobel Sahtekarlığı

Nobel Sahtekarlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dogukan
    Dogukan's avatar
    Erkek

Arkdaşlar, Orhan Pamuk'un Ermeni soykırımını desteklemesi üzerine Nobel Edebiyat Ödülü alması tartışma yaratmıştı.

Bu ülkede Yaşar Kemal gibi bir edebiyat ustası varken, bu ödül neden Orhan Pamuk'a gitti. Yaşar Kemal'in neredeyse tüm romanları filme çevrilirken, daha Orhan Pamuk'un bir kitabı filme çevrilmedi. Üstüne üstlük ben daha Orhan Pamuk'un bir kitabını seven birisini hiç görmedim.

Tolstoy yaşarken Nobel ödülleri veriliyordu. Fakat o zamanın jürisi ile Tolstoy'un görüşleri uymadığından ona ödül vermediler. Üstelik Tolstoy başyapıtı olan "Savaş ve Barış" kitabını yazmıştı.

Bu olaylar acaba bu işte bir hile mi var diye düşündürüyor insanı...
    ---------------------------
    önceden tartışıldı.*kilit
    -yonetim-

Insanlar bugday gibidir. İcleri bos oldugunda dikilirler, icleri doldugunda egilirler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    bi yerine soks7n o nobeli bizim ihtiyacımız yok öle nobele
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ne mal olduğu belli karşıt bi msj yazacağını ummuyorum müridlerin alsın o paraları bi yerine soksn işbirlikçi küfretmek istemiyorum zaten o gün yeterince küfrettim

anası kılıklı nolacak geberesice

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu şerrefsizler ülkeyi karıştırmak için her herden saldırıyorlar hazmedemiyorlar türklüğü binyıllardır süren bu  gücü onun için bu tür ibnelikler yaparak  günden üretriyorlar uyanık olmalıyız biz türküz.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    O ÖdüL Türkiyenin Ayıbı oLdu

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Aldıysa kendine aldı.Soksun gtne.Zaten hrant dink olayından sonra tırstı sktirdi gitti yurtdışına.Öyleleri barınamaz buralarda.Gidişi olsun dönüşü olmasın.Türkiye'de bastığı topraklar haram ona.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    Vatandaşlıktan atıldımı yoksa hala türküm diyemi dolaşıyo bu iblis ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    adam göt vatan haini sahtekar pevezenk vs... hersey olabilr ama o adam o nobeli hak etti orhan pamuk nefret ettigim bi kişiklik ama adam işi biliyo ntv de bi konusmasını izledim tercümanlık üzerine adam süper yorum katıyo ve anblatıyo gercekten etkilendim o adamdan en kısa zamandada ona nobel ödülünü kazanan  kitabı  alıp okumayı düşünüyorum.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Ermeni soy kırımı var diye verildi.Var dedi diye daha doğrusu.

Ama şunu düşünüyorum ermeniler benim ülkemi alcak esas soykırımı bana yapacak ben bakıcak mıyım.Alayına soykırım!! 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    zaten nobel 30 lardan sonra niteliğini yitirdi. siyasi bir nitelik kazandı. bush bile aday gosterildi nobele.  Fakat şöyle bir durumda var ki yabancı bir adam nobel almış bu herifkim diye bi baksa bizim memleketi görecek nispeten reklam olabilir.

ftw
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

tagext bunu yazdı:
    -----------------------------
    zaten nobel 30 lardan sonra niteliğini yitirdi. siyasi bir nitelik kazandı. bush bile aday gosterildi nobele. Fakat şöyle bir durumda var ki yabancı bir adam nobel almış bu herifkim diye bi baksa bizim memleketi görecek nispeten reklam olabilir.
    -----------------------------

ondan sonra bakiim ne anlatıyo bu kitap dicek ondan sonra Türkler ermenileri kesti dicek 

Toplam Hit: 2305 Toplam Mesaj: 12