Nobel Sahtekarlığı
-
Arkdaşlar, Orhan Pamuk'un Ermeni soykırımını desteklemesi üzerine Nobel Edebiyat Ödülü alması tartışma yaratmıştı.
Bu ülkede Yaşar Kemal gibi bir edebiyat ustası varken, bu ödül neden Orhan Pamuk'a gitti. Yaşar Kemal'in neredeyse tüm romanları filme çevrilirken, daha Orhan Pamuk'un bir kitabı filme çevrilmedi. Üstüne üstlük ben daha Orhan Pamuk'un bir kitabını seven birisini hiç görmedim.
Tolstoy yaşarken Nobel ödülleri veriliyordu. Fakat o zamanın jürisi ile Tolstoy'un görüşleri uymadığından ona ödül vermediler. Üstelik Tolstoy başyapıtı olan "Savaş ve Barış" kitabını yazmıştı.
Bu olaylar acaba bu işte bir hile mi var diye düşündürüyor insanı...
---------------------------
önceden tartışıldı.*kilit
-yonetim- -
bi yerine soks7n o nobeli bizim ihtiyacımız yok öle nobele
-
ne mal olduğu belli karşıt bi msj yazacağını ummuyorum müridlerin alsın o paraları bi yerine soksn işbirlikçi küfretmek istemiyorum zaten o gün yeterince küfrettim
anası kılıklı nolacak geberesice
-
Arkadaşlar bu şerrefsizler ülkeyi karıştırmak için her herden saldırıyorlar hazmedemiyorlar türklüğü binyıllardır süren bu gücü onun için bu tür ibnelikler yaparak günden üretriyorlar uyanık olmalıyız biz türküz.
-
O ÖdüL Türkiyenin Ayıbı oLdu
-
Aldıysa kendine aldı.Soksun gtne.Zaten hrant dink olayından sonra tırstı sktirdi gitti yurtdışına.Öyleleri barınamaz buralarda.Gidişi olsun dönüşü olmasın.Türkiye'de bastığı topraklar haram ona.
-
Vatandaşlıktan atıldımı yoksa hala türküm diyemi dolaşıyo bu iblis ?
-
adam göt vatan haini sahtekar pevezenk vs... hersey olabilr ama o adam o nobeli hak etti orhan pamuk nefret ettigim bi kişiklik ama adam işi biliyo ntv de bi konusmasını izledim tercümanlık üzerine adam süper yorum katıyo ve anblatıyo gercekten etkilendim o adamdan en kısa zamandada ona nobel ödülünü kazanan kitabı alıp okumayı düşünüyorum.
-
Ermeni soy kırımı var diye verildi.Var dedi diye daha doğrusu.
Ama şunu düşünüyorum ermeniler benim ülkemi alcak esas soykırımı bana yapacak ben bakıcak mıyım.Alayına soykırım!!
-
zaten nobel 30 lardan sonra niteliğini yitirdi. siyasi bir nitelik kazandı. bush bile aday gosterildi nobele. Fakat şöyle bir durumda var ki yabancı bir adam nobel almış bu herifkim diye bi baksa bizim memleketi görecek nispeten reklam olabilir.
-
tagext bunu yazdı:
-----------------------------
zaten nobel 30 lardan sonra niteliğini yitirdi. siyasi bir nitelik kazandı. bush bile aday gosterildi nobele. Fakat şöyle bir durumda var ki yabancı bir adam nobel almış bu herifkim diye bi baksa bizim memleketi görecek nispeten reklam olabilir.
-----------------------------ondan sonra bakiim ne anlatıyo bu kitap dicek ondan sonra Türkler ermenileri kesti dicek