Nod32 4 + Xp Güncelleştirme + Korsan Yazılım :(
-
arkadaşlar nod32 4 kullanıyorum fakat düzgün çalışması için xp güncelleştirmelerini yapmamı istiyor fakat güncelleştirmeleri açınca korsan yazılım olduğu için sorn çıkarıyo
ne yapmam lazım illa orj windows al diyorsanız
xp sp3 kaç lira dır ?
-
avira kullan kaspersky kullan
-
kaspersky sevmiyorum
avira için key lazım
en iyisi nod32 ama işte ... :(
-
Avira'ya key lazım değil ücretsiz zaten.Windows crack içinse aşağıdan indir.Ayrıca Nod32 hem Aviradan hemde Kaspersky'dan kötü.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=83889
-
Sana önerim Beta sürümü kaldırmanız. Beta sürümler günlük kullanım için değil; denemek, test etmek içindir. İşte bu nedenlerden dolayı tamamlanmamış sürüm olduğu için hata vermesi normaldir.
-
4 ü kullanma ya da xpyi orjinal hale çevirme gibi bişey vardı herhalde. Forumda arat bulursun.
-
beta değil 9. aya kadar keyim var
-
xp 90 lira vardır ama nod için alınmaz güncelleme yap sorun olucagını sanmıyorum olursa sistem geri yükleme yaparsın yada cracklersin
-
o cracklerle olcak bişi değilki bu :S
bi kere açık bıraktım güncellemeyi dışarı çıktım eve geldiğimde açamadım korsan yazılım la ilgili bişi yazıyodu
-
aviranın verdiği crackı deniyorum inş yine format atmam gerekmez bütün ayarlarım mahvoluyo :S
-
by_furkan bunu yazdı:
-----------------------------
aviranın verdiği crackı deniyorum inş yine format atmam gerekmez bütün ayarlarım mahvoluyo :S
-----------------------------onu güvenli modda yapmayı unutma,bide bir zararı olmaz merak etme.