Nod32 De Bi Ayaklar Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Nod32 business edition (şu sınırsız yaptığımız nod32yi) kullanıyordum 1-2 hafta önce update hatası verdi tekrar update etmeye çalıştığımda id ve pass istedi iptal dedim ama korumaya devam ediyordu yarım saate bir falan ekranın ortasında bir uyarı penceresi (yes/no) şeklinde gönderiyordu nod32. dün akşamdan itibaren tamamiyle disable durumu aldı kızıl kızıl yanıyor sağ alt köşede 1-2 arkadaşada oldu aynı olay. Nod32 beleş kullanımları tespit edip yasakladı mı acaba sizde de oldu mu böyle bi olay ?

Ek olarak artık nod32 yok :| varsa full nod32 arıyorum tekrar :|  verebilecek arkadaşa teşekkür ederim şimdiden . Ha yoksada full ve güzel olan pcnin ağzına sıçmayan bi antivirüs linki şutlarsanız çok memnun olurum :| 

Saygılar :|

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    hhuu.net aktifse ordan srial al bitsin düzelsin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:
    -----------------------------

Nod32 business edition (şu sınırsız yaptığımız nod32yi) kullanıyordum 1-2 hafta önce update hatası verdi tekrar update etmeye çalıştığımda id ve pass istedi iptal dedim ama korumaya devam ediyordu yarım saate bir falan ekranın ortasında bir uyarı penceresi (yes/no) şeklinde gönderiyordu nod32. dün akşamdan itibaren tamamiyle disable durumu aldı kızıl kızıl yanıyor sağ alt köşede 1-2 arkadaşada oldu aynı olay. Nod32 beleş kullanımları tespit edip yasakladı mı acaba sizde de oldu mu böyle bi olay ?

Ek olarak artık nod32 yok :| varsa full nod32 arıyorum tekrar :|  verebilecek arkadaşa teşekkür ederim şimdiden . Ha yoksada full ve güzel olan pcnin ağzına sıçmayan bi antivirüs linki şutlarsanız çok memnun olurum :| 

Saygılar :|

Sınırsız felan kullanmayın öle prolar kullancaksanız kendi orjinal sitesinden indirin programı şu keyleri girin..Keyler orjinaldir..

Kullanıcı Adı:    EAV-34066400

Parola:        pac4fjf2xa

Username: EAV-34226586
    Password: 432mkkpupt

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AydanBatanGunes
    AydanBatanGunes's avatar
    Erkek

http://nod32-serial.com/ buradan alabilirsin güncel keyleri full dü falan uğraşma

Çirkin kızlara uçak çarpsın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

AydanBatanGunes bunu yazdı:

http://nod32-serial.com/ buradan alabilirsin güncel keyleri full dü falan uğraşma

Eyw banada olmuştu düzeldi..

profesyonel kahveci?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

AydanBatanGunes bunu yazdı:

Eyvallah hocam

edit : olmuştu 15 dk sonra yine gitti yine kızıl kızıl yanıyor sağ altta. 

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 1808 Toplam Mesaj: 6