Nod32 Ye Ne Oluyor
-

hacılar bu ne demek istiyor nod 32 etkisiz mi diyor anlamadım bide farkındaysanız nod32 altta görev çubuğunda kırmızı gözüküyor
birisi bunun ne anlama geldiğini yazarsa sevinirim yoksa lütfi kırdar salonundan aldığım bu ücretsiz yazılımı kaldırmak zorunda kalacağım
martın 2. haftasında kurdum 3 ay daha olmadı bu 3 aylık kullanımı serial de bulduğum halde noldu buna anlamadım
az önce radyo dinlerken cd roma bi cd taktım tarama yapılıyor dedi bozuk cd sanırım çıkardım cd yi hala tarama yapılıyordu sonra bekle bekle bişey yok
en sonunda reset çektim ve açtığımda böyle oldu neden acaba fikri olan yazsın ?
-
Sistem monitörü dosyasını bulamıyo eksik kurulum olabilir yada o dosyaya bi şekilde zarar gelmiş olabilir.. Sağlam bir kurulum yaparsan bişeyciği kalmaz tahride mevcut arama motorundan bulabilirsin..
-
hacı programı kaldırsam yeniden kursam serial var bir tane sorun kalmaz inş usta müridler 2 harf yazın ya
-
he programı uninstall et geri kur.İmkanın varsa farklı bi sürüm kur.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
he programı uninstall et geri kur.İmkanın varsa farklı bi sürüm kur.
-----------------------------şükür bi usta yazdı çok tşk bunu demen bile iyi bişey 2005 bide 2007 vardı 2007 yi kurcam
edit: kurdum AMoN DA START AKTİF OLMUYOR databaeslerimi yüklemem lazım
-
bırak nod32 yi kur kasperi keyi de var 2010 a kadar lisanslı
-
pcBear bunu yazdı:
-----------------------------
bırak nod32 yi kur kasperi keyi de var 2010 a kadar lisanslı
-----------------------------nod32 bazen bu hatayı veriyor, antikkynin dediği gibi tekrar yüklersen sorun hallolur
nod32 ile kasperi kıyaslama :) Bilinçli kullanan adam nod32 den memnun olur.Bilmeyen adam için nod32 basit gelir. Onlarada hak vermek lazım
-
nod32 i bende de aynı sorunu yaratmıştı ama sonra kendiliğinden düzeldi.
-
No32'ye bise olmuyor ,Bilgisayarda sorun.Bilgisayar diyorki Mcafee 8.5i yukle bana diyor :)
-
yeniden lisans koduyla kurdum nod32 yi tamam saolasınız
-
edit