Nod32 Ye Ne Oluyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacılar bu ne demek istiyor nod 32 etkisiz mi diyor anlamadım bide farkındaysanız nod32 altta  görev çubuğunda kırmızı gözüküyor

birisi bunun ne anlama geldiğini yazarsa sevinirim yoksa lütfi kırdar salonundan aldığım bu ücretsiz yazılımı kaldırmak zorunda kalacağım

martın 2. haftasında kurdum 3 ay daha olmadı bu 3 aylık kullanımı serial de bulduğum halde noldu buna anlamadım

az önce radyo dinlerken cd roma bi cd taktım tarama yapılıyor dedi bozuk cd sanırım çıkardım cd yi hala tarama yapılıyordu sonra bekle bekle bişey yok

en sonunda reset çektim ve açtığımda böyle oldu neden acaba fikri olan yazsın ? 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sistem monitörü dosyasını bulamıyo eksik kurulum olabilir yada o dosyaya bi şekilde zarar gelmiş olabilir.. Sağlam bir kurulum yaparsan bişeyciği kalmaz tahride mevcut arama motorundan bulabilirsin..

jack daniels 160 yaşında
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    hacı programı kaldırsam yeniden kursam serial var bir tane sorun kalmaz inş usta müridler 2 harf yazın ya

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    he programı uninstall et geri kur.İmkanın varsa farklı bi sürüm kur.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------
    he programı uninstall et geri kur.İmkanın varsa farklı bi sürüm kur.

şükür bi usta yazdı çok tşk bunu demen bile iyi bişey 2005 bide 2007 vardı 2007 yi kurcam

edit: kurdum AMoN DA START AKTİF OLMUYOR databaeslerimi yüklemem lazım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    bırak nod32 yi kur kasperi keyi de var 2010 a kadar lisanslı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

pcBear bunu yazdı:
    bırak nod32 yi kur kasperi keyi de var 2010 a kadar lisanslı

nod32 bazen bu hatayı veriyor, antikkynin dediği gibi tekrar yüklersen sorun hallolur

nod32 ile kasperi kıyaslama :) Bilinçli kullanan adam nod32 den memnun olur.Bilmeyen adam için nod32 basit gelir. Onlarada hak vermek lazım

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek
    nod32 i bende de aynı sorunu yaratmıştı ama sonra kendiliğinden düzeldi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    No32'ye bise olmuyor ,Bilgisayarda sorun.Bilgisayar diyorki Mcafee 8.5i yukle bana diyor :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    yeniden lisans koduyla kurdum nod32 yi tamam saolasınız

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

edit

Toplam Hit: 7977 Toplam Mesaj: 23