Nod32.Co.Tv Aldım İş Yaparmı?
-
blogspot mlogspot sarmadı nod32.co.tv premium domaini aldım wordpress kuruyorum şimdi iş yaparmı?
keyleri falan yayınlıcam :D
-
güncel Serial paylaşırsın tutar bence.
-
nod321.cn 'deki gibi sayfaya tıkladığın an fırlayan popup reklamlar al.
adam kullanıcı adını şifreyi kopyalamak için mecbur sayfaya tıklıyo o an az biraz küfür ediyo ama olsun kazanırsın.
-
SonKralice bunu yazdı:
-----------------------------uzantisi sanki hos degil :D
-----------------------------
jenerik domain sonuçta nod32.com varsa alalım :D@full reklamsız nod serial yayınlıcam
-
SonKralice bunu yazdı:
uzantisi sanki hos degil :D
millet uzantıya değil seriale bakıyo :)hocam arkadasta demiş popup reklam koyarsan mecbur seriali kopyalamak için tıklıcak :) sahsen ben popup reklam koyanlara kayıyom baya bi ama sen tanıdıksın :))
-
brutalalien bunu yazdı:
SonKralice bunu yazdı:
uzantisi sanki hos degil :D
millet uzantıya değil seriale bakıyo :)hocam arkadasta demiş popup reklam koyarsan mecbur seriali kopyalamak için tıklıcak :) sahsen ben popup reklam koyanlara kayıyom baya bi ama sen tanıdıksın :))
-----------------------------hocam valla bende çok kayıyorum haklısın ben sağa sola koyarım belki :D
-
tolgasen bunu yazdı:
blogspot mlogspot sarmadı nod32.co.tv premium domaini aldım wordpress kuruyorum şimdi iş yaparmı?
-----------------------------Keyleri nereden bulacaksın peki?Bu arada NOD32 kullanan kalmadı pek herkes ya Kaspersky ya avira yada farklı antivirüslere geçti bile.NOD32 çok kan kaybetti çookkk..
-
shadowan bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------Keyleri nereden bulacaksın peki?Bu arada NOD32 kullanan kalmadı pek herkes ya Kaspersky ya avira yada farklı antivirüslere geçti bile.NOD32 çok kan kaybetti çookkk..
ben ve sattığım tüm bilgisayarlarada kuruyorum.format için gelen pc lerdede çoğunlukla nod32 var :) -
brutalalien bunu yazdı:
shadowan bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
ben ve sattığım tüm bilgisayarlarada kuruyorum.format için gelen pc lerdede çoğunlukla nod32 var :)
-----------------------------Bak ne demişsin format için gelen pclerde çoğunlukla nod32 var buradan ipucu yakalayabilrisin işte :) Demek bi fonksiyonu yokki ne kadar virüsü içeri almış pc varsa hepsinde NOD32 kurulu sende buna yardım ve yataklaık yapıyorsun :)
aviraya geç dostum yaramaz ya nod32 ben sana 3'er aylıktan keyde veririm avira için :)
-
shadowan bunu yazdı:
brutalalien bunu yazdı:
shadowan bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
ben ve sattığım tüm bilgisayarlarada kuruyorum.format için gelen pc lerdede çoğunlukla nod32 var :)
-----------------------------Bak ne demişsin format için gelen pclerde çoğunlukla nod32 var buradan ipucu yakalayabilrisin işte :) Demek bi fonksiyonu yokki ne kadar virüsü içeri almış pc varsa hepsinde NOD32 kurulu sende buna yardım ve yataklaık yapıyorsun :)
aviraya geç dostum yaramaz ya nod32 ben sana 3'er aylıktan keyde veririm avira için :)
gördüklerimin hepsinde nod var:| -
yalan o iş bence. milleti domain diye kandırıyorlar. bildiğin subdomain :)) farklı uzantılarda tek harflik domainler buldum böyle birşey için ama tuzlu biraz. subdomain dağıtıcam bende yakında :p