folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Noel'e Kadar Hergün 1 Ücretsiz Lisanslı Yazılım

Noel'e Kadar Hergün 1 Ücretsiz Lisanslı Yazılım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Yazılımların dilleri ne acaba deneyen var mı? Almanca çıkmasın birde. :D
    Chip'teki günün programının şöyle bir videosu var: http://www.magix.com/de/foto-grafik-designer/detail/ Gözüm tuttu deneyeyim bari almanca olsa da. Sağol mürt. :D

Edit: Programı kurduktan sonra 7günlük deneme sürümü olduğunu söylüyor. Ayrıca program Almanca çıktı, dil değiştirilmiyor.

Toplu Kınama: Ayrıca noel lafına takmış herkes, yılbaşı ile noel aynı şey değildir hocalar 25 aralık Noel kabul ediliyor, Isa'nın doğumunu kutlamak amaçları. Herkes bir atarlı herkes bir giderli mk antrapoza mı girdiniz topluca. :D

NigraSilva tarafından 08/Ara/12 17:03 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ne gerek var ki, kat.ph varken?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    diamonique bunu yazdı

yılbaşı ile noelin farkını googledan arayın beyler. uğraştırmayın beni. sizin düşündüğünüzden 10 kat fazla düşünerek konu açıyorum.

yanlış anlama mürid ama bu cevabını çok ukalaca buldum, 10 kat fazla düşünmediğin açık, bu ülkede noel ile yılbaşı ayrımını kültürel yapımız ve genel anlayış seviyesi belirler, bir on bin kere daha düşünmelisin sanırım, bizim kültürümüzde noel yoktur, acaba farklı bir şey mi kastediyorsun? o da olabilir?

şahsi fikrim google dan arama! git kendi insanlarınla 2 çay iç sohbet et, dünya goggle dan ibaret değil,

biz bizi kendimizden biliriz

Noel?

9200 feetde alınan ilk nefes...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Muqi bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

yılbaşı ile noelin farkını googledan arayın beyler. uğraştırmayın beni. sizin düşündüğünüzden 10 kat fazla düşünerek konu açıyorum.

yanlış anlama mürid ama bu cevabını çok ukalaca buldum, 10 kat fazla düşünmediğin açık, bu ülkede noel ile yılbaşı ayrımını kültürel yapımız ve genel anlayış seviyesi belirler, bir on bin kere daha düşünmelisin sanırım, bizim kültürümüzde noel yoktur, acaba farklı bir şey mi kastediyorsun? o da olabilir?

şahsi fikrim google dan arama! git kendi insanlarınla 2 çay iç sohbet et, dünya goggle dan ibaret değil,

Noel?

Adam yanlis bisey dememis, kampanya noele kadar devaM edecek. Sen noeli istedigin kadar kabul etme, noele istedigin kadar christmas de yilbasi de, hatta istersen meme de, kampanyayi hazirlayan elemanlarin bi noeli var ve o gune kadar yapacaklarini soyluyorlar :)

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Muqi bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

Noel?

moruk adamlar christmasa kadar demiş, ben de onu bilinen adıyla noel diye çevirdim. Evet bizim kültürümüzde noel yok. Sen türk ve müslüman kültüründe olmayan şeyleri günlük hayatta arkadaşlarınla ingilizce olarak mı konuşuyorsun. noel babaya christmas baba mı diyorsun

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende tam olarak bundan bahsettim yukarıda 

-- acaba farklı bir şey mi kastediyorsun? o da olabilir?--

şundan dolayı deseymişsin keşke -10 kere düşünüp google dan aramak-başka bir şey

sonuçta noel ile yılbaşı kavramsal olarak çok başka şeyler, sen de haklı olarak teknik açıdan noel demişsin,

millette bunu sormuş zaten neden noel diyerek, okedir mürid 

noname; adamın yanlış yazmasından yada yanlış bir şeyden bahsetmiyoruz, neden yazdığından bahsediyoruz ki cevaplamış oldu zaten sağolsun

Carlsaganandcat tarafından 08/Ara/12 22:19 tarihinde düzenlenmiştir

9200 feetde alınan ilk nefes...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Güncel

Toplam Hit: 4928 Toplam Mesaj: 28