Nokia 1600 Mi Yoksa LG GB106 ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar yeni telefon alacak arkadaşların da faydalanacağı (!)  bir konu olmasını istiyorum. Bu telefonlardan hangisini seçmeliyim. Özellik bakımından hemen hemen aynılar. Lg biraz daha üstün gibi ama fiyatı da ona göre fazla. Nokia nın şarjı daha uzun gidiyor. Arama özelliği ve mesaj atma özelliği her iki telefonda da var. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi.

Not : Gizliliği kaldırdım öyle çok ince olur diye düşündüm ama kalın olacak gibi geldi :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

inceden kastın hacı ? ince ince ban yemek mi :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

inceden kastın hacı ? ince ince ban yemek mi :D

Pahalı olunca kıyaslanabilir de ucuz olunca mı ban ? Herşey para olmuş arkadaş :)

Tepkim yöneticilere değil üyelere ;)

mfatihbodur tarafından 24/Mar/13 21:12 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

nokıa reyizden şaşma :d

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yok la gereksiz gizli yapıyon ya ondan diyorum neyse hangisinin pili iyi gidiyorsa onu al hacı

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

yok la gereksiz gizli yapıyon ya ondan diyorum neyse hangisinin pili iyi gidiyorsa onu al hacı

Özel sebeplerim var :=) Eyvallah kardeşim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

karşılaştırma yaptığın modellerden ziyade gereksiz gizlilik için bi ceza yemek lazım :) :)

oldum olası nokia nın bu modelinin tipini sevmişimdir zaten onu al :d

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Şaka bi yana bunun sıfırını bulabilir miyim ben 4 tane aldım bundan çok memnundum Evde boşta bir iki hat var onlara takayım dursun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Maçlarda bulursun hocam.

Maçlarda cüzdan telefon dışında objeleri girişte almadıkları için onun kendini ayri bataryasini ayri sahaya fırlatıyor seyirciler.

maç sonunda sahadan toplayabilirsn :P

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Holü Fenerbahçeliyim bizim taraftar bu olaylardan sonra şey bile çekemez... "niyet" :)

Anca atarsa rakip takım oyuncuları atar

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ben bu lg den kullanmistim yanina bile yaklasma sinir bozan bir telefondur nokianin efsane modellerinden biri tabiki nokia!

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 1540 Toplam Mesaj: 13