Nokia 1600 Mi Yoksa LG GB106 ?
-

Hocalar yeni telefon alacak arkadaşların da faydalanacağı (!) bir konu olmasını istiyorum. Bu telefonlardan hangisini seçmeliyim. Özellik bakımından hemen hemen aynılar. Lg biraz daha üstün gibi ama fiyatı da ona göre fazla. Nokia nın şarjı daha uzun gidiyor. Arama özelliği ve mesaj atma özelliği her iki telefonda da var. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi.
Not : Gizliliği kaldırdım öyle çok ince olur diye düşündüm ama kalın olacak gibi geldi :)
-
inceden kastın hacı ? ince ince ban yemek mi :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı
inceden kastın hacı ? ince ince ban yemek mi :D
Pahalı olunca kıyaslanabilir de ucuz olunca mı ban ? Herşey para olmuş arkadaş :)
Tepkim yöneticilere değil üyelere ;)
mfatihbodur tarafından 24/Mar/13 21:12 tarihinde düzenlenmiştir -
nokıa reyizden şaşma :d
-
yok la gereksiz gizli yapıyon ya ondan diyorum neyse hangisinin pili iyi gidiyorsa onu al hacı
-
KaRaKuLe bunu yazdı
yok la gereksiz gizli yapıyon ya ondan diyorum neyse hangisinin pili iyi gidiyorsa onu al hacı
Özel sebeplerim var :=) Eyvallah kardeşim
-
karşılaştırma yaptığın modellerden ziyade gereksiz gizlilik için bi ceza yemek lazım :) :)
oldum olası nokia nın bu modelinin tipini sevmişimdir zaten onu al :d
-
Şaka bi yana bunun sıfırını bulabilir miyim ben 4 tane aldım bundan çok memnundum Evde boşta bir iki hat var onlara takayım dursun
-
Maçlarda bulursun hocam.
Maçlarda cüzdan telefon dışında objeleri girişte almadıkları için onun kendini ayri bataryasini ayri sahaya fırlatıyor seyirciler.
maç sonunda sahadan toplayabilirsn :P
-
Holü Fenerbahçeliyim bizim taraftar bu olaylardan sonra şey bile çekemez... "niyet" :)
Anca atarsa rakip takım oyuncuları atar
-
ben bu lg den kullanmistim yanina bile yaklasma sinir bozan bir telefondur nokianin efsane modellerinden biri tabiki nokia!