Nokia 5800 Hakkında Bilgisi Olan¿
-
almayı düşünüyorum da, kullananlar veya kullanmış olanlar varsa telefon hakkında olumlu olumsuz görüşlerinizi almak istiyorum...
-
Abi bence gayet hoş bi telefon, 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum yani :)
Ama general mobile'in biraz daha ucuza çift hatlı dokunmatik, ve içinde android bulunan bi telefonu var.. Onu da bi incele sonra görüp de pişman olma :)
-
general mobile'in makinesinde 3G ve bi süre başka şeyde yok.
-
general mobile'in makinesinde 3G ve bi süre başka şeyde yok.
-
bende bir aydır kullanıyorum çok mantıklı bir telefon memnunum.Dokumatik ekranıda aynı şekilde mükenmel...
-
Bende almayı düşünüyorum. Hoş telefon.
-
Dns nedeni ile tekrar olmuştur, silinmesini talep ve mütala ederim. :|
-
telefondan beklentilerini bilmeden kimse yardımcı olamaz.
apple ürünlerinin dokunmatiğini kullanırsan 5800'ı bi daha eline almak istemezsin. alacağın ürün nokia telefon ve dokunmatik - basmatik de denilebilir - .
he ama beklentilerini söylesen sana kesin olarak bir yargıda bulunabilirdim çünkü biliyorum o telefonu.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
apple ürünlerinin dokunmatiğini kullanırsan 5800'ı bi daha eline almak istemezsin. alacağın ürün nokia telefon ve dokunmatik - basmatik de denilebilir - .
he ama beklentilerini söylesen sana kesin olarak bir yargıda bulunabilirdim çünkü biliyorum o telefonu.
-----------------------------bende onu araştırmıştım.
ancak tepkisi fena değil. rahat rahat kullanılıyor yani.
-
hocam diger konulara baksan..
-
husnuweb bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
-----------------------------bende onu araştırmıştım.
ancak tepkisi fena değil. rahat rahat kullanılıyor yani.
------------------------dokumatik özelliği gayet güçlü basmatik degil be arkdasım..(