Nokia 5800 Kullandığınız Uygulamalar ?
-
arkadaşlar birşey sorcam diyelim 5800 aldım, işletim sistmeini değiştirmek istiyorum windows phone 6 kurmak istiyorum, böyle birşey yapabilirmiyim? yaparsam performansı vs nasıl olur?
-
yapamazsın diye birşey yok bu olaylarda biliyorsun ama elimde fazladan bi 5800 olmadığından dolayı denemedim ve neler olabileceği hakkında en ufak bir fikrim yok
-
peki windows phone da c# la uyguama geliştirebilrmyz bi bilgin var mı?
-
emin olmamakla birlikte duyduğum kadarıyla geliştirebilirsin diye biliyorum. Küçük bir araştırma gerek söylemiş olduğun konuyla alakalı
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------
OCEANUS bunu yazdı:
Telefon nasıl sizce kullanımı güzelmi ?
Film felan izlerken görüntü nasıl ?
-----------------------------Videolarda on numara. Dış tasarım vs fena değil kullanımı kolay. Ama güncellemelerde çok sorun çıkarıyor kilitlenmeler çok oluyor.
-----------------------------anladım
güncellemelerde sorun çıkıyorsa iyi değil yaaa çözümü yokmu acaba
-
devil_bugatti bunu yazdı:
telefondan ne beklediğine göre değişir söylemiş olduğun durum. Bana kalırsa telefonun kullanımı, sunmuş olduğu özellikler çok iyi. Film olayında ise mp4 filmleri oynatıyor. Görüntü kalitesi ise mp4'te ne ise bunda da o. Fakat biraz araştırma yapmıştım yakın zamanda ve gördüğüm kadarıyla nokia son firmware'i yayınlayacak 5800 için. Yayınlandığı takdirde divx filmleri tam kalitede, hd filmleri ise tam kalitede olmasa bile iyi bir kalitede izleyebileceğiz. Öte yandan word, exel, pdf dosyalarını programa ihtiyac duymadan açıp düzenleyebileceğiz.( Şuan bir program aracılığı ile yapılabiliyor) Uzun lafın kısası telefon sana ihtiyac duyabileceğin çoğu şeyi sunuyor.
-----------------------------bilgi için teşekkürler
-
OCEANUS bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------Videolarda on numara. Dış tasarım vs fena değil kullanımı kolay. Ama güncellemelerde çok sorun çıkarıyor kilitlenmeler çok oluyor.
-----------------------------ben güncellemelerde herhangi bir problem yaşamadım şuana kadar v40 tan v51'e kadar sıfır sorun. Her güncellemeden sonra da hard format atarım telefona
-
OCEANUS bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------ben güncellemelerde herhangi bir problem yaşamadım şuana kadar v40 tan v51'e kadar sıfır sorun. Her güncellemeden sonra da hard format atarım telefona