Nokia 5800 Mı? Samsung Monte Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben ikisini de alma derim. Monte yavaş kaçar benden söylemesi. 5800 zaten çok problemli bir telefon. Bence sen başka alternatiflere yönelmelisin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Monteyide kullandım, Nokia 5800 telefonumda var. ben 5800 diyorum ve 5800da hiç bir sorun yaşamadım, nokia'nın en çok satan telefonu, yani en iyilerinden. Program, tema arşivi çok geniş ve nokia sürekli güncel tutuyor bu telefonu. Telefon son v51 ile müthiş bir şekilde hızlandı. Telefonun kamerasıda çok iyi. 3.2 bir kamerası var fakat sanki 5mplik bir kamera kullanıyormuşsunuz gibi. hareket eden objeleride çok güzel bir biçimde çekebiliyor. mp4 dosyalarını çalıştırdığı için filmde izleyebiliyorsun. Avatar filmini bile telefonda izlemiştim. Çokda güzel ses veriyor.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------

Monteyide kullandım, Nokia 5800 telefonumda var. ben 5800 diyorum ve 5800da hiç bir sorun yaşamadım, nokia'nın en çok satan telefonu, yani en iyilerinden. Program, tema arşivi çok geniş ve nokia sürekli güncel tutuyor bu telefonu. Telefon son v51 ile müthiş bir şekilde hızlandı. Telefonun kamerasıda çok iyi. 3.2 bir kamerası var fakat sanki 5mplik bir kamera kullanıyormuşsunuz gibi. hareket eden objeleride çok güzel bir biçimde çekebiliyor. mp4 dosyalarını çalıştırdığı için filmde izleyebiliyorsun. Avatar filmini bile telefonda izlemiştim. Çokda güzel ses veriyor.

dogru soyluyorsun da 5800 tamamen şanş uzerine alınan telefon bence cunku hep hata cıkarıyormuş cogu kişinin dedigine gore bazılarında da hata cıkmıyor

Zamanı durduramazsın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

casey bunu yazdı:

x3uqm4 bunu yazdı:

dogru soyluyorsun da 5800 tamamen şanş uzerine alınan telefon bence cunku hep hata cıkarıyormuş cogu kişinin dedigine gore bazılarında da hata cıkmıyor

ne hatasi cikiyor? Benim basima herhangi bir hata gelmedi. uzun süre önce almıştım hemde. zaten sen kararını vermişsin, biz ne yazarsak yazalım monte alacaksın :)

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

5800 kullanan biri olarak tavsiye edebilirim güzel telefon lakin bugün v51 firmware versiyonunu yükledikten sonra sapıttı.ama sadece benim telefonda olan birşey galiba.fiatıda düştü hepsiburada.com da 475 tl mi ne fiyatı ben zamanında 530 küsüre almıştım.samsung modeline ise bişey diyemiycem hiç kullanmadım çünkü

Gel bili bili gates
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek
    Monte bikere daha şık :)) Ben monte kullanıyorum gayet memnunum, tavsiye ederim :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

montenin ne olduğunu bilmiyorum ama 1.5 senir 5800 kullanıcısıyım tek cümle ile ifade edeyim

Bence 5800 dan uzak dur

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

5800 Nokianın en popüler modellerinden bir tanesi. Binlerce kişi kullanıyor elbetteki bu kişiler arasında ufak tefek sorun yaşayanlar olacak fakat 5800 sorunlu bir telefondur demek doğru olmaz. 2 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

Şikayetvar.com'daki şikayetlerin bazılarını okudum. Çoğu kullanıcı hatası. Ekran kilidi tuşunu yana çekmek yerine üzerine bastırırsan tabiki içeri göçer, cebinde taşırken ekrana baskı yaparsan tabiki ekran bozulur.

Güzel telefon, kullanışlı, verdiğin paraya değer.

arbeit macht frei
Toplam Hit: 5409 Toplam Mesaj: 29