Nokia 5800 Tus Kilidi Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    astegmen
    astegmen's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

nokia updater ile versiyonunu güncelle bilgisayara bağlayıp. ama dikaktli olman lazım. yanlış bişide telefoncuya vermen gerekebilir telefon çökebilir. update sırasında kesintisiz bi şekilde hal olası lazım. araştır biraz. böylece telefonun ilk günki gibi olur. araştırmadan yapma bi bilgin yoksa

Evet dikkat etmek lazım hocam ben çökerttim telefonumu.

Nokia 2730 clasik. nokia suitte yazılım güncelleme yaptım o sırada internet gitti telefon kapandı açılmadı nokıa servisi aradım (4443665) garantiye götür dediler götürdüm yeni yazılım yüklediler.

Bismillah Her Hayrın Başıdır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

goldfinger bunu yazdı:

hazır konu açılmışken bende sorayım 5800 için 6.0 frimware versionu tr de nezaman yayınlanır bilen var mı ovi harici bir yerden bu güncellemeyi kurarsam tel garanti dışı kalırmı 

firmware v60  çıkalı 1.5 ay falan oluyor yanılmıyorsam  nokia pc suite e bağlayıp yapabilirsin.  onun haricinde eğer görmüosa navifirm phonex falan tam isimerini hatırlamıorum telefon kodunu değiştirip firmware atıp tekrar eski haline alıolar veya onların içnide yeni yazılım gelmişse onların içinden kuruyorlar. orjinal versiyonu yükledigin sürece garanti dışı kalmaz 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

daha önce hiçkimsenın başına gelmedı mı bole bişe ?

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

bendede 5800 var. yanılmıyorsam

hard format için

Telefon Kapalıyken: Menü Tuşu + Fotoğraf Çekim Tuşu + Telefon Açma Tuşuna Basılı Tutuyoruz tel açılyor format atılmış vaziyette... olmuyosa  Menü Tuşu yerine Yes Tuşunu Deneyin

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

slmarlq bunu yazdı:

bendede 5800 var. yanılmıyorsam

hard format için

Telefon Kapalıyken: Menü Tuşu + Fotoğraf Çekim Tuşu + Telefon Açma Tuşuna Basılı Tutuyoruz tel açılyor format atılmış vaziyette... olmuyosa  Menü Tuşu yerine Yes Tuşunu Deneyin

yeşil tuş + kırmızı tuş +karmera + açma kapama         eller gelene kadar basılı tutuosun  

Şifre sorarsa 12345

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

emuxa bunu yazdı:

daha önce hiçkimsenın başına gelmedı mı bole bişe ?

hocam nette araştır biraz Jaf adlı programı. Çözersin. Onunla telefona istediğin yazılımı kurarsın. Şuan piyasada son sürüm v60. Navifirm ile indirebilirsin. Jaf la telefona nasıl format atacağına bak. İyice öğren öyle. yap. %800 için c6 yazılımları var onlara bak bak hoşuna gidecektir. Onlardanda kurabilisin telefonuna. Jafla formatladıktan sonra kilit kırılması kırılıyor zaten otomatik. Bu arada telefonu açıp yapman gerekmiyor aksine telefon kapalı iken yapacaksın bu dediğim formatı. zaten programla ilgili birşeyler okursan nasıl yapıldığını falan anlarsın demek istediğim :) Kolay gelsin hadi :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

dostum izmirdeysen getir halledelim ücretsiz programlarla kırmak biraz zor hatta mümkün değil

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

versiyon güncelle

ne alaka :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FienDisHMan
    FienDisHMan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

versiyon güncelliyerek güvenlik klidi çözülmez. garantisi devam ediyorsa servise ver donma oluyor de zaten onlar güncel software atarlar.

nokia updaterler versiyon yükseltebilirsin ancak elektrik kesintisi telefonun pili bitmesi durumunda cihaz susar garantisi bitmiş bir tel için riskli. gerçi dışarda çakma yazılım atan telefoncular çok

DiKKaT KöPeK VaR..!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

versiyon güncelle

ne alaka :D

versiyon güncellediğin zaman ilk günki gibi olur telefon herşey silinir son çare olarak o amaçla söyledim.

çözülmez diyenler varda şimdiye kadar 5 6 tane nokia kullandım her versiyon yükseltmede herşey siliniyodu bütün ayarlar şşifreler baştan giriliyordu ilginç..

tabi tek sorun telefonu genel moduna alabilmek güncelleme için :)

Toplam Hit: 6885 Toplam Mesaj: 32