Nokia 5800 Xpress Music
-
bikaç ücretsiz bişeyler var blackboard flashla el feneri bla bla bla gibi hocam .d
buyur hocam istediğin gibi hertürlü kreykli program var .d
http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=640
-
msn messenger ariyom, calisan..!
varmi beyler
-
Konyali bunu yazdı:
-----------------------------
varmi beyler
-----------------------------5800 ?
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
varmi beyler
-----------------------------5800 ?
-----------------------------ewt
-
Konyali bunu yazdı:
varmi beyler
-----------------------------hocam oviden indirebilirsin paralı demişsin ama ebuddy programı ücretsiz bilgisayara indir sorna telefona at kullan
-
yasincelik1987 bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
varmi beyler
-----------------------------hocam oviden indirebilirsin paralı demişsin ama ebuddy programı ücretsiz bilgisayara indir sorna telefona at kullan
-----------------------------reklam ben ebüdyim salak ebüdi kafası bla bla bla çekilmez zararlı şahsımca |: alın işte açtım konuyu ordan indirin^^ download'ta s60v3 içinde var v5 içinde
-
ben en geniş kapsamlı burayı buldum http://forum.dailymobile.se/ ama sadece ücretsizler var yine de güzel.
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
Hayırlı olsun hocam sorması ayıp kaça aldın,
bende niyetlenmişdim telefonun bu kadar ozlellıgıne ragmen bu kadar ucuz olması açıkcası korkuttu beni, biraz araştırınca sorun cıkarmaya cok musait oldugunu anladım, bu telefondan başı ağrıyan çok insan var sanırım, o yüzden fikrimi değiştirip 5730 xpress music'in peşine düştüm.
umarım sen bi sorun yaşamazsın hocam. gerçekten güzel telefon güle güle kullan =)
maxicep.com a bakabilirsin bu arada =)
-----------------------------Teşekkür ederim hocam. 2 Yıl garantisi var zaten sorun çıkarsa gönderirim garantiye. 529 liraya aldım.
Diğer arkadaşlarada yardımları için teşekkür ederim.
-
yasincelik1987 bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
varmi beyler
-----------------------------dostum aviye girdiğinde görüceksin zaten ücretsiz içerikleri msnde orda varr arkdasın dediği gib..
-
CasTeaL bunu yazdı:
AntiSeptiK bunu yazdı:
Hayırlı olsun hocam sorması ayıp kaça aldın,
bende niyetlenmişdim telefonun bu kadar ozlellıgıne ragmen bu kadar ucuz olması açıkcası korkuttu beni, biraz araştırınca sorun cıkarmaya cok musait oldugunu anladım, bu telefondan başı ağrıyan çok insan var sanırım, o yüzden fikrimi değiştirip 5730 xpress music'in peşine düştüm.
umarım sen bi sorun yaşamazsın hocam. gerçekten güzel telefon güle güle kullan =)
maxicep.com a bakabilirsin bu arada =)
-----------------------------Teşekkür ederim hocam. 2 Yıl garantisi var zaten sorun çıkarsa gönderirim garantiye. 529 liraya aldım.
Diğer arkadaşlarada yardımları için teşekkür ederim.
-----------------------------hayırlı olsun bende 2-3 hafta önce hepsiburada.com dan 535 TL ye aldım.8 gb hafıza kartı ile ovi maps hediyeli.yalnız ben bu telefonun versiyonunu v40 a yükseltemedim bi türlü.sen yapabildin mi?telefonun modeli de rm - 356