Nokia 5800 (Yardım)
-
arkadaşlar nokia 5800 almayı düşünüyorum. kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?
-
5800 için açılan 3 konu olması lazım aynı şekilde alcam önerirmisiniz tarzında önce bi search.asp yi kullanalım
telefona gelcek olursakta bütçen düşükse alıncak tek telefondur ve süper bi telefon şu anda kullanıyorum ve mutluyum süper bi telefon verdigin paranın fazlasını hak den bi telefon
-
gayet guzel telefon sallayinca icinde oynayan sey ayri guzel
-
hocam kullanıyor bayagı güzel dokunmatik ekranıda hassas böyle ötekilere benzemiyon z basıp x çıkarmıyor ekranda :D ama bir türlü youtube e baglanmadık ne hikmetse :D
-
hocam seçim iyi . Dokunmatik olarak ta kaliteli bir ekrana sahip ses ve kamerası tatmin edici bir telefon. daha cok müzik alışkanlığı ve birazda fotograf severler için ideal bir makina :) sarj süresi 4 gün. bataryan deforme olmaya başlatıktan sora 1 güne kadar düşer oda müzik dinlemene , wi-fi kullanmana bağlı
symbian uygulamaları için güzel makina sensör algılayıcısı falan .. gayet iyi kullanışlı özellikleri varben 6220 Classic kullanıyorum .kendi adıma söylüyorum Üstünede Telefon tanımıyorum (=

-
5230 nasıl kullanan varmı ?
-
KARDEŞ GÜZEL TELEFON AMA SAKIN SAKIN WLAN AYARLARINI KURCALAMA LANET OLSUN BEN KURCALADIM BİDAHA DÜZELMİYOR GARANTİSİNE YOLUYUCAM EN SONUNDA 1 AYDIR FORUM FORUMİM DOLASIYORUM AMA BENİM WLANDA TIK YOK :S TELEFON GÜZEL AMA ARADAGIN HER ÖZELLİK WARDIR AMA DEDİGM GİBİ SAKIN WLN AYRLARINI KURCALAMA...;) !
-
ByMacasKo bunu yazdı:
-----------------------------
KARDEŞ GÜZEL TELEFON AMA SAKIN SAKIN WLAN AYARLARINI KURCALAMA LANET OLSUN BEN KURCALADIM BİDAHA DÜZELMİYOR GARANTİSİNE YOLUYUCAM EN SONUNDA 1 AYDIR FORUM FORUMİM DOLASIYORUM AMA BENİM WLANDA TIK YOK :S TELEFON GÜZEL AMA ARADAGIN HER ÖZELLİK WARDIR AMA DEDİGM GİBİ SAKIN WLN AYRLARINI KURCALAMA...;) !
-----------------------------wlan ayarlarıyla oynayınca herhangi bir problem olmaz
eğer yazılımsal bi sorun oldugunu düşünüyorsan telefona hard format atabilirsin yada firmware update yapabiliyosun
zaten düzelmezse sorun donanımsaldır garantisi varsa servise vermen dogru olur
bu arada tüm mesajı büyük yazma
-
dokunmatiğini hiç beyenmedim
-
güzel telefon memnunum
-
ilk çıktığında 900 e aldım hiç memnun kalmadım kalmamda 3 ayı tamirde geçti aha şimdi yine tamire gönderecem gerçi ilk parti ürünlerin bozuk olduğundan kaynaklandı benimki hee 400--- 5800 olur derim ama yani şuan olsa samsung alırım