Nokia 6500 Slide - Görüşleriniz
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
bende 6288 var kızaklı telefon sewdim bu telefon yüzünden çok manyak hele kızağı çekip "alo" demek süper fantazi :D
Hoca bendede Sirocco gold var (:
o açıp "şık" sesinden sonra zaten herkes donup bakıyor :D o an süper oluyor işte :D -
Metanet bunu yazdı:
SilenC3 bunu yazdı:
bende 6288 var kızaklı telefon sewdim bu telefon yüzünden çok manyak hele kızağı çekip "alo" demek süper fantazi :D
o açıp "şık" sesinden sonra zaten herkes donup bakıyor :D o an süper oluyor işte :D
-----------------------------aynen telefon görüşmesi bittikten sonra kızağı topuğuma yawaşça değdirerek kapatıorum o ayrı bi şekil :D
ama bi kötü yarın yawşak arkadaşlarınız varsa (örn: Nevermore) kızakla oynayıp bozabilirler benmkini çok denedi ama telefon taş gibi :)
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------Metanet bunu yazdı:
SilenC3 bunu yazdı:
o açıp "şık" sesinden sonra zaten herkes donup bakıyor :D o an süper oluyor işte :D
-----------------------------aynen telefon görüşmesi bittikten sonra kızağı topuğuma yawaşça değdirerek kapatıorum o ayrı bi şekil :D
ama bi kötü yarın yawşak arkadaşlarınız varsa (örn: Nevermore) kızakla oynayıp bozabilirler benmkini çok denedi ama telefon taş gibi :)
:D:D evet bazıları oyun oynuyor resmen telefonlar açıp açıp kapatıyorlar:D
-
gedikgross.com da bonus karta 12 taksit 469 a satıyorlar. almak üzereyim.
-
UmutxTR bunu yazdı:
gedikgross.com da bonus karta 12 taksit 469 a satıyorlar. almak üzereyim.
-----------------------------oo iimiş hayırlı olsun
-
bu arada hakketen baktımda bu fiyat aralığında alınabilecek en güzel telefon , bide toshiba g500 var böle alınabilecek ama bu daha bi güzel :D