Nokia 800 Tough Tanıtıldı
-
Whatsapp, Navigasyon ve Facebook desteğiyle uzun şarj süresi vaat eden bir model. Askerler için güzel bir cihaz bence. Tasarımdaki tek salaklık kemere takma için yapılan askı kısmının altta elin altında olması. Telefonun tutuşunu engeller. Üstte koysalardı kullanıma bir etkisi olmazdı.
https://www.youtube.com/watch?v=t9emBBmqr7I
mkyb tarafından 08/Eyl/19 17:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Akıllı 3310 vardı bi ara o ne oldu?
Alasım var böyle birşey.
-
livane bunu yazdı
Akıllı 3310 vardı bi ara o ne oldu?
Alasım var böyle birşey.
Yurtdışında 30 euro olan telefon bizde vergiler sağolsun 600-700 lira olunca tutulmadı.
-
2720 ise tam yaşlı telefonu olmuş.
-
-
yolbulucu bunu yazdı
eylul ayi f/p cihazi yok mu ?
Pek ilgi görmüyor diye açmıyorum artık. Şuanda en alınabilir cihaz Meizu X8. Çinden vs getirtebilirsen bedava resmen.
-
mkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Pek ilgi görmüyor diye açmıyorum artık. Şuanda en alınabilir cihaz Meizu X8. Çinden vs getirtebilirsen bedava resmen.
Hocam sen ilgi gormuyor desende benim gibi yorum yazmayip actigin konulari okuyan epey kisi vardir. Bu baglamda tesekkurler.
-
telekom bunu yazdımkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Hocam sen ilgi gormuyor desende benim gibi yorum yazmayip actigin konulari okuyan epey kisi vardir. Bu baglamda tesekkurler.
+1
-
antivir-US bunu yazdıtelekom bunu yazdımkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Hocam sen ilgi gormuyor desen de benim gibi yorum yazmayip actigin konulari okuyan epey kisi vardir. Bu baglamda tesekkurler.
+1
ekle bir.
Şu @Literatur'un pm'lerine de cevap verebilirsin bence. Konuyu hatırlayamadım ama o kadar büyük bi olayda değildi hani. Arabesk yada rap'le mi alakalı neydi. ^^`
-
antivir-US bunu yazdıtelekom bunu yazdımkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
+1
aynen hocam senin ayarında bir şeyler yazamayacağımız için yorum yazmıyoruz. seni uyardım daha öncede mkyb, konu açarken bizede bir şeyler bırak döküman yazıyorsun resmen. dua et panxer gibi bir kaç mürid varda yalnız kalmıyorsun forumda yoksa gidişat iyi değil abi senin
-
telekom bunu yazdımkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı