Nokia 8800 Sirocco ( Japan / China )

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayBoyHack
    PlayBoyHack's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    Arkadaslar ben nokia 8800 sirocco alicaktim 350€ ya, ama soradan arkadas dedi, disi belki orjinaldir ama ici sahte mi bisiler dedi tamam, dedim simdi de bitane daha var bu seferkki finnland dan 450€ ya orjinal packet icinde iki akkusu felan herseyi war, benim sizden istegim, sahte oldugunu nasil anlayabilirim, veya disi orjinal ama ici degil, benim duyduguma göre sahte yle orginali ayirt etmen cok zormus, eger yardimci olursaniz bana, sahte veya orginal oldugunu anlayabilirsem tel i, alicam arkadas yarin getiricek, ve imei nummarasini net e arastirip bilgi edinebilirmiyim? simdiden herkese tsk ler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2005
    Erkek
     1- tanıdıgın telefoncuya götür anlamaz diye bi durum yok anlar.

     2- hiçbişi bilmiyosan nokıanın sitesinden 8800 güncellemesini al telefona yüklemeye çalıs olursa olur olmazsa sahtedir :)

     3- emeı numarasına fazla güven olcanı sanmıyorum.

     4- dediklerim tamamen mantıksız olup sadece fikr vermektir amacım

     5- alırsan hayırlı olsun...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayBoyHack
    PlayBoyHack's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    tsk ederim bunlari dikkate alicam, bide imei nummarasini bu siteden http://www.numberingplans.com/ bakip hangi tele ayit oldugunu anlayabiliyormusun galiba yeni buldum!

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayBoyHack
    PlayBoyHack's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    Arkadaslar daha yardim edebilicek kimse yok mu? telefoncuya götürmeden kendim nasil anlarim? chin mali oldugunu veya orginal olmadigini ben nasil anlicam? yarin getiricek arkadas lütfen yardimci olun tsk ler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    içi sahte diye bişey olamaz amk :) hheee oldu diyelim nokinanın siteye gir batarya kodu onaylatıyosun benim bildiğim bi batarya için sahtecilik olur :) nokia sahte yapabilecek dünya üzerinde bi fabrika kurulmass imkansızdır :) sadece telefonun yapıldığı ülke değişiktir o kadar yani :)

    Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayBoyHack
    PlayBoyHack's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    arkadaslar calinti dedi, sonra bitane getirdi calinti degil felan dedi, tel suan evde para yi vermedim arkasinda orginal finland in etiketi, imei i arastirdim 8801 in imei yazdi simdi 8800 vardi acaba nu sirocco diye mi 8801 gösterdi, yardimci olursaniz sevinirim, telefoncuya götüremem burdaki tel ciler, direk teli elimden alip polis cagiriri eger calinti ise, calinti ise geri vericem de siz bu sorunuma yardimi olursaniz sevinirim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2007
    Erkek

    Hoca imei koduna güvenme çünkü dükkanda bizde imei kırıoz :s nasıl anlıyacağına gelince tam bir bilgim yok ama bi sorayım dükkandakilere


    Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    simdi arkadasım resimleri koysan daha ii olurdu kutusu warmı cihazın yanında neler war 1.si cin mali sirocco da deri kılıfı yoktur.sirroccoyla 8800 arasında fark hafızası ve  camerasıdır.cin malı siroccoda hafıza kartı girisi war normal sirocco da yok.orjinalın kutusu yandan açılır.içinde masaustu sarj standı.bluetooth kulaklık normal sarj cihazı çıkar.

    Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayBoyHack
    PlayBoyHack's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    kardes suan foto cekip atamiyorum, ama demin ingiliz forumlarinda gezerken bu kafama takildi? benim tel sirocco oldugu halde kamerisi sadece 800x600 cekebiliyor, + hazifa kaydina baktim sadece 50 mb lik bi alan war! x#0000# yaptigimda bu bilgiler cikiyor : Nokia 8800     V 04.17      19-09-06    RM 13_33_-  (c) NMP. C. arkadaslar sabah tel i geri vermem gerekiyor galiba, bisi sorucam sizce ici 8800 ve onun kaplamasi mi acaba yani disi mi sadece sirocco tsk ler simdiden
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    2 yıl önce nokia samsung sony ericson fabrikalarını çin e taşımaya başladı.. gereklikle asya ülkelerinde telefon aksesuarları üretilmeye başladı. ama belki senin telefonda orada üretilmiştir..

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2007
    Erkek

    PlayBoyHack bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaslar ben nokia 8800 sirocco alicaktim 350€ ya, ama soradan arkadas dedi, disi belki orjinaldir ama ici sahte mi bisiler dedi tamam, dedim simdi de bitane daha var bu seferkki finnland dan 450€ ya orjinal packet icinde iki akkusu felan herseyi war, benim sizden istegim, sahte oldugunu nasil anlayabilirim, veya disi orjinal ama ici degil, benim duyduguma göre sahte yle orginali ayirt etmen cok zormus, eger yardimci olursaniz bana,  sahte veya orginal oldugunu anlayabilirsem tel i, alicam arkadas yarin getiricek, ve imei nummarasini net e arastirip bilgi edinebilirmiyim? simdiden herkese tsk ler.
    -----------------------------

    ben telefoncuyum, bunu anlaman için telefonun bataryasını çıkar, eğer arkasında Nokia Kom.A.ş Garantisi yaziyorsa telefon gatantilidir. China/japon/finland/Germany Arkasında ne yazdığı Önemli değil genelde China yazar çünkü parçaları orada birleşdiriliyor nedeni ise orada işçilik daha ucuz olduğu için.

    ha birde şuraya bak e-mail numaranı felan yaz sana kayıtlı mı değil mi zaten söyler  http://mcks.tk.gov.tr/node/19 


    İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
Toplam Hit: 11445 Toplam Mesaj: 14