Nokia E63 Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Profesor bunu yazdı:
    -----------------------------

tipine gıcık oluyorum o telefonun E71 aldım gayet memnunum teknosada indirimden 540 a almıştım bunuda bi düşün derim

fotolarda güzel gözüküyor. git bi bak bayide falan. bildigin takoz hocam. görüntü sıfır. e serisinin diğerleri çok güzel. kenarları mika falan kabalığı kurtarıyor. ama e63 çok kaba. Bak önereceğim telefon sony ericson w715 olur. git vodafone den al. hele hele vodafone kontorlu hattın varsa bi dunya hediyesi falan da var. telefonun özellikleri 5800 ile yakın. tek farkı dokunmatik değil. fiyatı 349 tl. al telefonun linki:

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-w715-4gb-hafiza-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceperickw715#Yorumlar

al hediyeleride burda kampanya bilgileri:

http://sew715.neistersenistebenden.com/ fiyat: 349 tl

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

guzel telefon ama benim hosuma gitmiyor fiyatida uygun geliyorsa sana alabilirsin..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Profesor bunu yazdı:

tipine gıcık oluyorum o telefonun E71 aldım gayet memnunum teknosada indirimden 540 a almıştım bunuda bi düşün derim

Tabiki e71 deki zerafet bunda yok ama şimdilik o kadar çıkamam. 

Aslına bakarsanız öncelikle elimdekini başka bir tamirciye daha göstermek istiyorum. Eğer kesinlikle düzelmeyecekse veya tamir masrafı telefonun değerinden fazla olacaksa o zaman değiştireceğim. yada şimdilik sadece iletişim için işimi görecek 8310 gibi küçük bir cihaz alıp daha sonra profesyonel bişi alacağım.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
Toplam Hit: 2877 Toplam Mesaj: 14