Nokia E63 İle Samsung S5253 Wave 525 Arasında Kaldım. Tavsiyeleriniz?
-
arkadaşlar yakın zamanda te.alıcam. Emektar 6300 benden bu kadar dedi.
Nokia E63'ün 3G si ve Qwerty klavyesi cazip geliyo. Ayrıca yıllardır nokia kullanıyorum ve nokia menüsünün rahatlığına alıştım.
Samsung S5253'ün de GPS özelliği kandırıyo beni. E63'te GPS yokmuş ama kullanan arkadaşım gerektiğinde google maps'i kullanıyorum diyo. Acaba GPS in rahatlığı olur mu onda da? Yılın çoğunu istanbulda geçirdiğim için sürekli bilmediğim yerlere gitmek zorunda kalıyorum. bi yere gitmek için en az 10 kişiye soruyorum. o yüzden GPS'e ihtiyacım var gibi.
Ayrıca Samsung'un menüsüne hiç alışamadım. Dün B7230 aldım teknosa'dan kullanılmış çıktı diye geri verdim. Ama kullandığım sürece de menüsünden nefret ettim nasıl alışçam diye düşündüm. S5253'ün menüsü nasıldır?
Bu iki telefonu da kullanan arkadaşlar memnunlar mı nasıldır bildirebilirler mi?
-
2 telefonun birbiri ile alakası yok hocam , dokunmatik mi yoksa tuş takımlımı istiyorsun önce ona karar ver. Nokia da Symbian işletim sistemi mevcut Samsung da ise Bada Os var yanı android kaynak kodlu TouchWiz grafik ara yüzü varki bence oldukça güzeldir zaten samsung un tüm akıllı telefonlarında bu ara yüz kullanılmakta BADA & Android Samsung 3.2 Nokia 2 MP , uygulama ve eğlence telefonu istiyorsan samsung , iş güç mesajlaşma (tuş tutkusu) istiyorsan nokia
-
e63 kullanıyorum alma.
-
günde en aşağı 100 sms çeken bi insanım. E63'ün klavyesi o açıdan bana göre, ama Samsungda da q klayve seçilebiliyormuş sanırım. Ama dokunmatiği ne kadar iyi? abimde 5800 var, eğer onun dokunmatiği gibiyse kalsın. Tabi Iphone daki gibi bi dokunmatikte beklemiyorum bu fiyattaki bi telden ama en azından bastığımı anlasın.
Şu an için S5253 mantıklı geliyo.
bu arada E63 niye alma dediğini de açıklarsan artısıyla eksisiyle çok iyi olur Destination kardeş. Çok teşekkür ederim yorumlardan dolayı
-
samsungun a-gps si olan qwerty fiziksel yatay klavyeli (hem dokunmatik yandanda klavye açılan) veya normal qwerty klavyelilerine baksana e63 çıkalı 2 yıl oldu ztn beş para etmiyor artık ha çok nokia istiyorsan sana süper öneri nokia c6-01 özellikleri say say bitmez
edit: nokia c6-01 e param yetmiyor diyorsan e3 müydü neydi o var ama gps varmı bilmem
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------günde en aşağı 100 sms çeken bi insanım. E63'ün klavyesi o açıdan bana göre, ama Samsungda da q klayve seçilebiliyormuş sanırım. Ama dokunmatiği ne kadar iyi? abimde 5800 var, eğer onun dokunmatiği gibiyse kalsın. Tabi Iphone daki gibi bi dokunmatikte beklemiyorum bu fiyattaki bi telden ama en azından bastığımı anlasın.
bu arada E63 niye alma dediğini de açıklarsan artısıyla eksisiyle çok iyi olur Destination kardeş. Çok teşekkür ederim yorumlardan dolayı
-----------------------------s5253 kullanıcısyım.
youtube ve face'den video biraz zor izleniyor
izleniyor da.
bazı videolarda desteklenmeyen içerik hatası veriyor.
ekran kartı mı deniliyor o baya bi küçük.
telefonun başka sorunu yok gibi.
3 aydır kullanuıyorum bi yamuğunu görmedim şuan
tek eksisi arka kapağının zor açılması S:
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------
günde en aşağı 100 sms çeken bi insanım. E63'ün klavyesi o açıdan bana göre, ama Samsungda da q klayve seçilebiliyormuş sanırım. Ama dokunmatiği ne kadar iyi? abimde 5800 var, eğer onun dokunmatiği gibiyse kalsın. Tabi Iphone daki gibi bi dokunmatikte beklemiyorum bu fiyattaki bi telden ama en azından bastığımı anlasın.
-----------------------------S5253
http://www.telpa.com/?samsung=S5253
burdaki doğruysa kapasitif ekrana sahip yani çoklu dokunmatik , yani iphone ile aynı , 5800 ise basstırmatik fiziksel.
sms atma sistemi aynı oldugundan ben 3.3 inc telefonum ile çok rahat sms leşebiliyorum , 3.2 de ise çok büyük bir sorun olacagını düşünmüyorum
mazaya gidip eline al notlara birşeyler yaz dokunmatiğe alışık deilsen yavaş yazarsın ama alıştıktan sonra klavyelilerden daha hızlı yazıyorsun :)
not: 7 gün boyunca indirimli kaçırma derim
donanım aynı , ancak daha yeni ve android yüklü
-
bak hıc e 63 dusunme hocam ben satılıyorum e72 en dolu olanıı fıyat tek 500 tl garantili sıfır ayarında bır cıhaz 4 gbda hafıza kartı var rengı gri renk iştersen özelden pm at konusalım istanbuldayım elden teslım ederım bende iphone almak ıcın satıyorumm telefonuu en ufak bır sorunu donması fln yoktur e 63 de neymıs dersın pişman olmazsın emın ol
-
sonuç olarak S5253 almak niyetiyle gittiğim kipa'dan son dk.da önümdeki adamın C5-03 almasıyla bi incelemede bulunup C5-03 aldım Biraz daha pahalı ama umarım istediğim gibi çıkar. yorumlayanlara çok teşekkür ederim=)
-
bende e63 almayı dusunuyorm kullanan varsa acıklasın biraz
-
sanırım bu daha iyi olur bakmadan geçme derim
http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-e6-8-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcepnoke600&categoryId=371946