Nokia E63 Kullananlar ! Sorularım Var
-
Nokia e63 kullanmış olan arkadaşlara sorularım olacak.
1- Telefonun mouse imleci ekrana çıkıyor mu? Bu şekilde kullanım gerekli bana.
2- Oyun ve program desteği nasıl?
3- Kullanılabilirlik sizce nasıl?
4- Taşınabilirlik sizce nasıl?
5- Pil ömrü iyi diye duydum , doğru mudur?
6- 3G'yi hangi performansla kullanıyor ? 7.2 , 3.6 , 1.8?
7- Çalıştırabildiği tarayıcılarda internette gezerken videoları oynatma imkanı sunuyor mu?
8- İkinci el fiyatları hakkında ortalama fiyat bilginiz varsa yazabilir misiniz?
9- Bu telefonu önerir misiniz veya aynı fiyata şu telefonu al daha iyi derseniz o telefom hangisidir?
Umarım sorularım çok fazla değildir ve sizi yormaz. Teşekkürler. -
yok mu
-
nokia 6680 benımkı hocam keske yardım edebılseydım sana ama bende bu telı 5 yıl once aldım dahada telefonla ısım olmadı :D
-
Hocam ben de senin gibi almayı düşündüm fakat telefoncuda görüp elime alınca vazgeçtim.
Bir kere o qwerty klavyesine sakın aldanma. Onu kullanman için çok ince parmakların olmalı.
Ayrıca telefon çok kaba cebinde sürekli rahatsızlık verir.
Sana aynı fiyata hatta daha da ucuza 6220c tavsiye ederim.
Çok hafif cebinden çalınsa hissetmezsin bile :)
3G ve 3.5G si var. (Sanırımı 7.2 oluyor max.)
GPS Navigasyonu var ki İstanbul gibi bir yerde büyük nimet. (Garmin yükle asla kaybolmazsın)
5 Megapixel kamerası var !
Çoğu nokia telefondaki led flashların aksine güçlü XENON FLASH var.
İnternet tarayıcısı videoları oynatamıyor ama dışarıdan symbian (sis) browserlar var onlardan birini yükleyip kullanırsan sorun olmaz.
Xenon flash odaklamada çok işe yarıyor.
Bir incele pfiyat olarak 400 TL civarı bu özellikler bu fiyata süper.
-
yusufyusufyusuf bunu yazdı:
-----------------------------...
-----------------------------
Hocam bana böyle telefonlar değil , geniş ve klavyeli telefonlar lazım. E63 kullanan birilerini arıyorum suan
-
belki yardımcı olur http://forum.vatan.tc/nokia-e63-inceleme-videosu-t37356.0.html (:
-
e71 kullanıyorum.ya e71 al yada bekle e72 al. e72 bomba geliyo 5mp kamera ile felan..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
e71 kullanıyorum.ya e71 al yada bekle e72 al. e72 bomba geliyo 5mp kamera ile felan..
-----------------------------e71 ini satıyorsan alayım. e63 varsa ikinci el tanıdıgın satan onu da alabilirim.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------e71 ini satıyorsan alayım. e63 varsa ikinci el tanıdıgın satan onu da alabilirim.
-----------------------------yok ben sadece tavsiye demiştim :)
Ama e63 ü alma 2. el bi e71 bul onu al çokta memnunum.alışınca diğer normal telefonlar oyuncak gibi geliyo :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------yok ben sadece tavsiye demiştim :)
Ama e63 ü alma 2. el bi e71 bul onu al çokta memnunum.alışınca diğer normal telefonlar oyuncak gibi geliyo :)
-----------------------------e71 in ikinci elleri biraz daha pahalı gerek yok e71e aslında.
e63 ikinci el arıyorum..
-
rootb hocam e63 aldın mı? Eğer aldıysan tavsiye eder misin?