folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Nokia E71. (Hatirlayan Çoktur) Canlandirma Islemleri Yardim 🙂

Nokia E71. (Hatirlayan Çoktur) Canlandirma Islemleri Yardim 🙂

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    P0lat
    P0lat's avatar
    Erkek

Elbette hatirlayan coktur bir donemin efsanesi 🙂

Illegal nedenlerden dolayi Nokia a donus yapacagim ama birtakim Sorunlarim var. Ben biraktigimdan beri dunya cok degismis 🙂

Çözüm aradigim hususlari assagida yaziyorum arkadaslar bilen birisi yonlendirme yaparsa cok sevinirim;

1. Telefonu yillardir kullanmadigim icin iletisim bakanligi IMEI ADDRESS I bloklamis..

Telefona yeni imei kaydetmem gerekiyor fakat kullanabilecegim eski program ve yontem hakkinda aciklamasi olan varmi acaba?

2.Malum bu telefonu kullanan hatirlayabilir, Telefona HardReset attigimizda telefon sifre istiyor. Bunu sifre ekraninda 112 aramasi yapip ve aramayi iptal ederek asabiliyoruz. Bu sifre sayfasini tamamen kapatacagimiz bir Yontem Hatirlayan? 

Simdi den Tesekkurler arkadaslar, ilginc bir Konu olacak gibi 😉😂

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Hocam foruma yıllar önce yazdığın bir mesajda ( zaten toplamda iki tane var) birsürü vukuatım var ama hiç hapse girmedim yazmışsın.

fakat sanırım kendine nazar değdirmişsin ha ?

tabi lan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İmei atamazsın o telefona. İmei numarasını sadece telefona en son sim kart takan kişi e-devlet hesabından başvuru yaptırarak açtırabilir.

https://www.turkiye.gov.tr/btk-bir-yil-uzeri-kullanilmayan-imei-kayit-basvurusu

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Foto gozukmuyor kankim

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Ahtapot denen cihaz, firmware ve orijinal imei lazım. Elinde tutan az telefoncu vardır. Bu modelin firmwaresinde imei açıkta duruyor mu bilmiyorum.

Olaylara karışmayın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

o değilde 17 yıl sonra login bilgilerini nasıl hatırlıyorsunuz, şahsen ben siteyi bile unuturum.kimin multisi acaba 🙂

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

Hocam foruma yıllar önce yazdığın bir mesajda ( zaten toplamda iki tane var) birsürü vukuatım var ama hiç hapse girmedim yazmışsın.

adam öldürdü herhalde 17 sene sonra çıktı.şimdi de eski telefonu kullanacak davar :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    erenn bunu yazdı

o değilde 17 yıl sonra login bilgilerini nasıl hatırlıyorsunuz, şahsen ben siteyi bile unuturum.kimin multisi acaba 🙂

Dur şimdi anlarız. Erzurum'un neresindensin hocam sen ?

mkyb tarafından 16/Ağu/24 19:40 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    P0lat
    P0lat's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

😂😂😂🤣 Maleseff sorma cikamadim 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    P0lat
    P0lat's avatar
    Erkek
    erenn bunu yazdı

Favoriler unutulmaz. 😉 Zaten sizinti olmus gibi duyumlar aldim 🤣

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    P0lat bunu yazdı
    erenn bunu yazdı

Favoriler unutulmaz. 😉 Zaten sizinti olmus gibi duyumlar aldim 🤣

Herhangi bir sızıntı olmadı

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 1673 Toplam Mesaj: 17
nokiae71