Nokia E71. (Hatirlayan Çoktur) Canlandirma Islemleri Yardim 🙂
-
Elbette hatirlayan coktur bir donemin efsanesi 🙂
Illegal nedenlerden dolayi Nokia a donus yapacagim ama birtakim Sorunlarim var. Ben biraktigimdan beri dunya cok degismis 🙂
Çözüm aradigim hususlari assagida yaziyorum arkadaslar bilen birisi yonlendirme yaparsa cok sevinirim;
1. Telefonu yillardir kullanmadigim icin iletisim bakanligi IMEI ADDRESS I bloklamis..
Telefona yeni imei kaydetmem gerekiyor fakat kullanabilecegim eski program ve yontem hakkinda aciklamasi olan varmi acaba?
2.Malum bu telefonu kullanan hatirlayabilir, Telefona HardReset attigimizda telefon sifre istiyor. Bunu sifre ekraninda 112 aramasi yapip ve aramayi iptal ederek asabiliyoruz. Bu sifre sayfasini tamamen kapatacagimiz bir Yontem Hatirlayan?
Simdi den Tesekkurler arkadaslar, ilginc bir Konu olacak gibi 😉😂
-
Hocam foruma yıllar önce yazdığın bir mesajda ( zaten toplamda iki tane var) birsürü vukuatım var ama hiç hapse girmedim yazmışsın.
fakat sanırım kendine nazar değdirmişsin ha ?
-
İmei atamazsın o telefona. İmei numarasını sadece telefona en son sim kart takan kişi e-devlet hesabından başvuru yaptırarak açtırabilir.
https://www.turkiye.gov.tr/btk-bir-yil-uzeri-kullanilmayan-imei-kayit-basvurusu
-
Foto gozukmuyor kankim
-
Ahtapot denen cihaz, firmware ve orijinal imei lazım. Elinde tutan az telefoncu vardır. Bu modelin firmwaresinde imei açıkta duruyor mu bilmiyorum.
-
o değilde 17 yıl sonra login bilgilerini nasıl hatırlıyorsunuz, şahsen ben siteyi bile unuturum.kimin multisi acaba 🙂
-
korkarabatak bunu yazdı
Hocam foruma yıllar önce yazdığın bir mesajda ( zaten toplamda iki tane var) birsürü vukuatım var ama hiç hapse girmedim yazmışsın.
adam öldürdü herhalde 17 sene sonra çıktı.şimdi de eski telefonu kullanacak davar :D
-
erenn bunu yazdı
o değilde 17 yıl sonra login bilgilerini nasıl hatırlıyorsunuz, şahsen ben siteyi bile unuturum.kimin multisi acaba 🙂
Dur şimdi anlarız. Erzurum'un neresindensin hocam sen ?
mkyb tarafından 16/Ağu/24 19:40 tarihinde düzenlenmiştir -
korkarabatak bunu yazdı
😂😂😂🤣 Maleseff sorma cikamadim
-
erenn bunu yazdı
Favoriler unutulmaz. 😉 Zaten sizinti olmus gibi duyumlar aldim 🤣
-
P0lat bunu yazdıerenn bunu yazdı
Favoriler unutulmaz. 😉 Zaten sizinti olmus gibi duyumlar aldim 🤣
Herhangi bir sızıntı olmadı