Nokia Güvenlik Kodu Kırma ( S60& S60v3 &6300 )
-
yoyo bunu yazdı:
-----------------------------
program çalışıyor denedim. imei numarasını yazdığım gibi kod çıktı , Kodu güvenlik kilidinde denedim kabul etti ;)
-----------------------------ne marka telefonda denedin hoca, nokia mı? başka modelde de çalışır mı ki var mı deneyen?
-
man_of_angel bunu yazdı:
yoyo bunu yazdı:
program çalışıyor denedim. imei numarasını yazdığım gibi kod çıktı , Kodu güvenlik kilidinde denedim kabul etti ;)
-----------------------------ne marka telefonda denedin hoca, nokia mı? başka modelde de çalışır mı ki var mı deneyen?
Nokia 3230 hocam -
fatihari41 bunu yazdı:
başarısız hocam ..
-----------------------------Mesaj yoyo tarafindan 23 Ocak 2010 (Cumartesi) 12:28 tarihinde yazildi.
yapan yapıyor hocam biyerde bi yanlışlık olmasın /:
telefonun modeli ne bide
im yi tekrar yaz dene belki yanlış yazmışsındır .s
-
bendede olmuyo nokia 1203 olmuyo ama
yok ya hikaye 2 telefondada denedim yemiyo
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
fatihari41 bunu yazdı:
başarısız hocam ..
-----------------------------Mesaj yoyo tarafindan 23 Ocak 2010 (Cumartesi) 12:28 tarihinde yazildi.
6300 hocam .. 4 kere denedim kabul etmedi şimdi tekrar deneyip edit leyeceğim..yapan yapıyor hocam biyerde bi yanlışlık olmasın /:
telefonun modeli ne bide
im yi tekrar yaz dene belki yanlış yazmışsındır .s
----------------------------- -
=) maalesef hocam bende çalışmadı yanlış diyor.. tabi çalışan arkadaşlar varsa sorun da yoktur yani..
(gerçe iyi olurdu guvenlik kodumu da unuttum . ) -
TheGoFReT bunu yazdı:
bendede olmuyo nokia 1203 olmuyo ama
yok ya hikaye 2 telefondada denedim yemiyo
-----------------------------hocam onda seri kavramı varmı pek bilmiyorum ki /: ama eve gelince onlara da söz bakarım (:
s60 la s60v3 serisindekilerde denedim şimdiye kadar hep oldu /:
6300 s40 hiç denemedim de bakarım eve gelince yapabilirsem pm ile yollarım (:
dersaneye gidecem de (:
-
bende baska bitane vardı eski model telefonları kırabiliyordu.. telefon servisten gelsin bide ben deneyem 1aydır beklemedeyim geleceni hiç sanmıyorum ama
-
HuznunHikayesi hocam pm ni bekliyorum çok merak ettim
-
bende de işe yaramadı. s40 larda işe yaramıyor sanırsam. s40 lar içinde bi çözümün varsa bekleriz :W