Nokia Lumia 630 Satışa Sunuldu (599 Lira)
-
FCN bunu yazdı
telefon alan herkes zaten proplayer. 600,1000,2000 liralık telefonun segmenti bir değildir. telefonu herkes oyun oynamak için yada süper programlar kurim sabahtan akşama kadar kurcalim modunda kullanmııyor. kendi segmentine göre hemde windows phone olarak fiyat gerçekten iyi.
+ oalrak windows phone'a bok atanların kaçı kullandı merak ediyorum ?
hocam aynen, ben 3 gündür windows phone kullanıyorum. bazı asosyal manyaklar var, çocuk sabahtan akşama kadar evde telefonuna uygulama indirip siliyor, google play'de saatlerini harcıyor. öyle bir tip değilim, lumia 1520'm var, telefonumda oyun bile yok, hepsi official uygulamalar.
her insanın telefondan beklentileri farklıdır arkadaşlar, windows phone a bok atanların kullanıp gelmelerini rica ediyorum
-
Windows Phone'nun gelişmeşi için Google ile iyi anlaşması lazım.Bunlar kaç sefer Google'a dedi YouTube uygulaması yapın.Google siklemedi.Bu sefer Microsoft çok güzel bir YouTube uygulaması yaptı.Fakat Google dava açıp kaldırdı.Sebebi ise Adsense reklamlarının gösterilmemesiydi.O yüzden mağazada hiç bir Google uygulaması yoktur.