Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Nokia Lumia 925 Kullanıcıları
Nokia Lumia 925 Kullanıcıları
-
925 kullanan arkadaşlara bazı sorularım var.
Hangi programları önerirsiniz ?
Wireless şarjı için arka kapak alıp kullanan var mıdır , deneyimleriniz nelerdir kapak ve wireless şarj almaya değer mi ?
Telefonunuzda hiç sıkıntı çıktı mı ?
-
Windows Mağazada kaç tane program var ki millet kullansın hocam.2 ay Lumia 520 kullandım zor dayandım Android'e geçtim.Ayrıca kablosuz şarj özelliği bence saçma ve gereksiz.Ha kabloya bağlamışsın ha şarj cihazının üstüne bırakmışsın.Telefon cebinde şarj olmadıktan sonra neye yarar ?
-
Mustafa bunu yazdı
Windows Mağazada kaç tane program var ki millet kullansın hocam.2 ay Lumia 520 kullandım zor dayandım Android'e geçtim.Ayrıca kablosuz şarj özelliği bence saçma ve gereksiz.Ha kabloya bağlamışsın ha şarj cihazının üstüne bırakmışsın.Telefon cebinde şarj olmadıktan sonra neye yarar ?
Hocam markette 180binin üzerinde uygulama var ve gittikçe artıyor. Sen kullanmazsan ben kullanmazsam zaten artmaz uygulama sayısı. Ayrıca w8'in androidden çok daha kararlı olduğunu düşünüyorum. Samsung Corby , galaxy wonder ve S4 kullandım uzun süre ancak dayanamadım artık.
Wireless şarj olayına gelince açıkçası bu biraz lükse kaçıyor ancak bence yine de güzel bir uygulama. Bilim birikerek ilerler unutmamak lazım. Dediğin gibi cebinde şarj olabilmesi için bir başlangıç bu. Ben olaya bu şekilde bakmayı tercih ediyorum.
-
Samsung Corby - Android işletim sistemi yok o yüzden direk eliyorum.
Galaxy Wonder - Giriş seviyesinden bir tık üstte olan bir telefon.Kronik sorunları olduğunu biliyorum.
Fakat Galaxy S4 gibi bir bebeği nasıl kullanamadın orasını anlamadın hocam ? Piyasada tonla rom var.Telefondan sıkıldı mı yükle telefona romu şekli şemali değişsin, perfornmansı artsın.
-
ben kullanıyorum açıkçası çok uygulama aramıyorum ama bir tango bir instamessage olsa daha güzel olabilirdi. kamerası mükemmel. şarzı çok iyi wifi 3g gps açık 24 saati tamamen götürüyor. kablosuz şarz kullanmadım kapak takmamak için ama kapaksız olsa kesinlikle kullanırdım. akıcılığı efsane htc evo3d cihazım vardı ondan sonra mercedes gbi geldi. androiddeki donma kasma gbi sorunlardan arınmış saf basit bir sistem. şu ana kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı ama çok hassan bir cihaz düşürmemek çizdirmemek lazım. program olarak whatsapp ibb trafik yandex tuneinn kullanıyorum extra hiçbirşey yüklemedim desem yeridir.
-
Mustafa bunu yazdı
Samsung Corby - Android işletim sistemi yok o yüzden direk eliyorum.
Galaxy Wonder - Giriş seviyesinden bir tık üstte olan bir telefon.Kronik sorunları olduğunu biliyorum.
Fakat Galaxy S4 gibi bir bebeği nasıl kullanamadın orasını anlamadın hocam ? Piyasada tonla rom var.Telefondan sıkıldı mı yükle telefona romu şekli şemali değişsin, perfornmansı artsın.
Samsung'a bok atıyorum , nolursa olsun çıkardıkları telefonlarda kararlılık yok. Dünya'nın en çok telefon satan firması ama tamamen reklam. Beceremiyorlar bence bu işi. S4'de bile sorunlar çıkıyor. Eminim bundan sonraki ürünlerinde de çıkacak. Ayrıca kullanım kolaylığı açısından windowsphone gerçekten harika ve android cihazlardan daha hızlı çalışıyor. Durmaksızın güncelleniyor. Blackberry'i geride bırakarak Dünya'nın en çok kullanılan 3. İşletim sistemi oldu. Neyse windows bir yana nokia'nın kendine has nacizhane özelliklerini de es geçmemek gerek tabiki.
Benim savunduğum noktalar bunlar. İstersen özelden bu konuşmayı yapabiliriz. Lumia'cı arkadaşların cevaplarını bekliyorum. :)
-
Hocam bende sana diyorum Android normal gayet stabil bir işletim sistemi.Al eline bi Nexus serisi saf Androidli telefon kullan.Samsungta takılmalar vs hep TouchWizz dene arayüzden kaynaklı.Ayrıca Samsung fanı falan değilim.Şu anda Lenovo kullanıyorum ve gram kasma ve takılma yok.Üstelik 1 GB ramin 700 Megabaytını kullandığım halde.Bu telefondan sonra telefon alcak olsam HTC alırım.Kalite konusunda üzerlerine yok adamların.Samsung plastik üretmeye devam etsin.
-
Mustafa bunu yazdı
Hocam bende sana diyorum Android normal gayet stabil bir işletim sistemi.Al eline bi Nexus serisi saf Androidli telefon kullan.Samsungta takılmalar vs hep TouchWizz dene arayüzden kaynaklı.Ayrıca Samsung fanı falan değilim.Şu anda Lenovo kullanıyorum ve gram kasma ve takılma yok.Üstelik 1 GB ramin 700 Megabaytını kullandığım halde.Bu telefondan sonra telefon alcak olsam HTC alırım.Kalite konusunda üzerlerine yok adamların.Samsung plastik üretmeye devam etsin.
Anlaşamadığımız bir nokta yok o halde. Ben Android'i Samsung ile tanıdım bu yüzden artık bir önyargım var. Samsung ve windowsphone hakkında aldığım duyumlar yüzünden windowsphone'a geçtim ve çok memnunum. Yoksa haklısın android işletim sistemi inanılmaz bir ivmeyle gelişiyor ve gelişmeye de devam edecek.Tek kullanım alanı telefonlar da değil üstelik. Tabi hiçbir işletim sisteminin bu konuda %100 güvenlikli olması mümkün değil ancak ileride etkin bir şekilde güvenliğinin sağlanabileceğini sanmıyorum. HTC kullanan arkadaşlarım çok ama çok memnunlar. Umarım olmaz ancak olur da şimdiki telefonuma bir şey olursa HTC deneyebilirim.
-
whatsapp
fb messenger
advanced english dictionary
9gag
baby names
bing news,travel,weather
camera360
diptic
flashlight-x
fresh paint
momento
office lens
track runner
tuneln radio
wpcentral
uc browser
wikipedia
wireless şarj konusu sana kalmış birşey.Şahsen ben gerek duymuyorum.
Homer tarafından 30/Mar/14 21:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Pawlow bunu yazdı
ben kullanıyorum açıkçası çok uygulama aramıyorum ama bir tango bir instamessage olsa daha güzel olabilirdi. kamerası mükemmel. şarzı çok iyi wifi 3g gps açık 24 saati tamamen götürüyor. kablosuz şarz kullanmadım kapak takmamak için ama kapaksız olsa kesinlikle kullanırdım. akıcılığı efsane htc evo3d cihazım vardı ondan sonra mercedes gbi geldi. androiddeki donma kasma gbi sorunlardan arınmış saf basit bir sistem. şu ana kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı ama çok hassan bir cihaz düşürmemek çizdirmemek lazım. program olarak whatsapp ibb trafik yandex tuneinn kullanıyorum extra hiçbirşey yüklemedim desem yeridir.
Sağolasın cevaplar için , şarjı bende o kadar gitmiyor neden acaba ? 3G veya wireless açık oluyor sadece. Ama etkin olarak whatsapp'tan mesajlaşıyorum.
-
exchanger bunu yazdıPawlow bunu yazdı
Sağolasın cevaplar için , şarjı bende o kadar gitmiyor neden acaba ? 3G veya wireless açık oluyor sadece. Ama etkin olarak whatsapp'tan mesajlaşıyorum.
background task dan gereksiz uygulamaları kapa.