Nokia Lumia Seri Numarası Değiştirme - İmei Değiştirme
-
SelamunAleyküm, ya çok telefoncu gezdim illa pasaport falan olcak diyorlar elimde yutr dışından gelme NOKİA LUMİA telefon var ama iptal olmuş durumda e-mail mi atılması gerekiyormuş SAMSUNG olsa hemen yapılıyor ama NOKİA'da işler değişik.
Bunu nasıl yapabilirim deli olcam interneti altına üstüne getirdim birşey çıkmadı.
-
E-mail. :) İmei olmasın o ? Boşuna uğraşma Nokia'ya imei atamazsın.
-
Mustafa bunu yazdı
atanlar var :D
-
4FY0K bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Daha adini bilmedigin seyin atanlarinin varligindan nasi habersin cok merak ettim :D
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı4FY0K bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Daha adini bilmedigin seyin atanlarinin varligindan nasi habersin cok merak ettim :D
Bıdı bıdıyı amma çok seviyorsunuz :)
-
30 dakikalık süren dolmadan başlığı düzelt istersen
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı4FY0K bunu yazdıMustafa bunu yazdı
hahahaahaha e - mail atıyolar ondan iyi bilemezsin...
-
sen kendin yapamazsın hocam, telefonculara gidip sorman lazım ama bazıları korkuyor.. internetten araştır hangi telefoncular kırıyor onlara ulaş. gerekli box varsa kırar adam. benim bildiğim sadece iphone lara atılamıyor. diğer türlü pasaport bulacaksın, umre dönüşü gelenlere bak..
-
unbalanced bunu yazdı
sen kendin yapamazsın hocam, telefonculara gidip sorman lazım ama bazıları korkuyor.. internetten araştır hangi telefoncular kırıyor onlara ulaş. gerekli box varsa kırar adam. benim bildiğim sadece iphone lara atılamıyor. diğer türlü pasaport bulacaksın, umre dönüşü gelenlere bak..
İphone lara da , BlackBerry lere de atılmıyor dıye bılıyorum !
-
İlk çıkan iPhone'a imei atılabilir fakat diğer modellerine atılamaz. BlackBerry cihazlarada atılır fakat telefonu pert etme olasılığı çok yüksek. Zaten BlackBerry mi kaldı bu devirde ?
mkyb tarafından 06/May/14 19:29 tarihinde düzenlenmiştir -
lumia 505-510 610 710 ve lumıa 800 lere yazılabılıyor bunlar harıcı en dusuk 1-2 modelde yazılır kamerasız olanlar
blackberylere yazılmada sıkıntı yok yazanda sıkıntı vardır bısı dıyemem
ıphone 4 ler yazılabılır oldugunu bılıyorum ama chıp degıstırerek oda hem uzun/zahmetlı bıde becerı ıster
canlı yapanı gormedım ama yapılabıldıgını bılıyorum
(meraklı oldugum bır konu netten arastırıyorum sureklı )
kady tarafından 06/May/14 22:05 tarihinde düzenlenmiştir