Nokia N95 Alıyorum
-
Arkadaşlar birkaç gün içerisinde İzmir den 0 N95 alıcam.Ancak fiyatı yaklaşık olarak nedir? 12 taksit düşünüyorum.Nerden alabilrim bir bilgisi olan var mı ?
Not:elimdeki 6600 ı yaklaşık kaç paraya satabilrim/3 yıllık ama temiz telefon/
Yardımcı olursanız sevinirim.
-
bence hiç alma hoca. şarjı 1 gün bile dayanmaz gerçi ama telefon çok pahalı şimdiden alırsan zararla satarsın.
-
6600 60- 90 arası bişeye satabilirsin sanlıysan :D
bencede n95 alma bekle az daha dayan 2 ay daha bekle yarı fiyatına düşecek
-
n95 i telefondan anlamayanlar alir fiyatina bakip aliyorsun diyecek sözüm yok
-
ben bildim bileli fiyatlar bir aya kalmaz düşecek :) ama n95 kral telefon. çıkış fiyatındanda biraz düştü ama tlf alacaım sıralar sormuştum 1350 ytl cikti gittim 700 e 5700 aldım bence farkı yok :P
-
hocam bende var n95 8gb güzel telefon ama ing. bi türlü türkçe yapamadım arama motorundan aradım budum yine olmadı telefon taksimde n95 i sordum ordada 1350 ytl idi en son
-
Az daha bekle n82 al .. Hemen hemen aynı özellikleri var bi araştr istersen fiyatıda n95 gibi .. ;)
-
lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bende var n95 8gb güzel telefon ama ing. bi türlü türkçe yapamadım arama motorundan aradım budum yine olmadı telefon taksimde n95 i sordum ordada 1350 ytl idi en son
-----------------------------
lejyoner n95 düz mü 1350 ytl yoksa 8gb mi 1350 ytl ? ve sen kaca almıstın -
-
Oncelikle butcen yetiyorsa N95 8gb almani oneririm. kamera kapagi yerine koruma cami var ancak daha buyuk ekrani ve daha iyi bir bataryasi var. ancak kontrol tuslari daha kucuk. hepsiburada'ya n82 geldi. tasarimini begenirsen onu almani oneririm. xenon flasi en buyuk artilarindan.geri ozellikleri benzer.
-
iyi telefon internetten de alabilrsin...Hayırlı olsnn...
Toplam Hit: 4737 Toplam Mesaj: 20