Nokia N95 Kullanan Hocalar Bi Bakarmısınız?
-
hacım senin sertifika alıp oynaman lazım bu sertifika üzretsizdi önce şimdi ücretli olmuş www.symbiansigned.com site bu bi baksen yinede..
-
Bende getirtiyorum hacılar Dubai'den 250 YTL ye ne dersiniz bu işe getirten sağlamda telefon sağlammıdır acep :S dışardan getirtince sorunlar neler?
-
valla hacım benimki ingiltereden gelmeydi dil seçenegi yok bi işte geri kalan gayet iyi
Ben telefonumu fazlasıyla seviyorum çünkü fotograf makinesi taşımana gerek bırakmıyo en çok kullandıgım özelligi kamerası
-
o ye kızlar bende moroccodan sipariş ettim küheylanla geliyor.tahminim 857111574432231123 gün sonra elimde olur
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------valla hacım benimki ingiltereden gelmeydi dil seçenegi yok bi işte geri kalan gayet iyi
Ben telefonumu fazlasıyla seviyorum çünkü fotograf makinesi taşımana gerek bırakmıyo en çok kullandıgım özelligi kamerası
-----------------------------TR dil desteği çıktı n95 te forumada eklemiştim cep tlf bölümüne .. Dışarıdan gelen tlf için tek sorun imei ..
bi imei attırırsın olur biter oda başka sorunu yok .
Yurt dışından kendin getireceksn eğer pasaportuna 2 ytl ücrete kaydettirirsin .. İmei sorunun olmaz
Toplam Hit: 3188 Toplam Mesaj: 16