Nokıa X6 Mı Yoksa Mini N97 Mi ?
-
araba başlığı gibi olmuş :)
dokunmatik istiyosan iphone hocam :)
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------araba başlığı gibi olmuş :)
dokunmatik istiyosan iphone hocam :)
-----------------------------hacı neettin bizde o para nerde :)
-
Hocam sanırım sorunu iyice anladım. Bir ay önce bende aynı soruyu soruyordum. Şimdi ilk olarak X6 ile N97 yi karşılaştırmaak yanlış olur fikrimce. herşeyden önce X6 bir müzik telefonudur ikisnin arasındaki fark ise x6 nın s60v3 kulanması ve kapasitif dokunmatik olmasıdır. Ben telefon alırken her ikisinide elime alıp inceledim. Kapasitif ekranın elbette duyarlılığı iyi ancak 5800 ın hatalarını düzeltip çıakrdıkları bir model için uygun değil, keşke n97 ye koysalardı. İstanbulda en azından yaşadığım çevrede hiçbir telefoncuda X6 bulamadım; bu express müzik kampanyası yüzünden tükenmişti.
Benim karar veremediğim nokta q klavyemi yoksa dokunamtikmiydi. Bu açıdan n97 her istediğimi karşılıyordu ancak bir telefona 1000+ tl ödemek istemiyordum, prensip olarak. Sonunda bu modelde karar kıldım ve aldım kullanıyorum: http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-c6Bu modelin N97 den 2 tane farkı var ilki bu modelde hafıza 200mb ancak sd kart takılabiliniyor. ikinci fark carl zeiss lensi yok ancak bir öğrenci olarak ders notlarımı telefonla çekiyorum ve memnunum. gerekirse örnek bir belge resim çekip koyabilirim.
Yok bu iki modelden biri olacak dersen de hem klavye hem dokunmatik tasarımı yüzünden n97 yi seçerim. Son olarak; X6 ya N97 işletim sistemi yükleniyor haberin olsun hocam. -
bidon bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam sanırım sorunu iyice anladım. Bir ay önce bende aynı soruyu soruyordum. Şimdi ilk olarak X6 ile N97 yi karşılaştırmaak yanlış olur fikrimce. herşeyden önce X6 bir müzik telefonudur ikisnin arasındaki fark ise x6 nın s60v3 kulanması ve kapasitif dokunmatik olmasıdır. Ben telefon alırken her ikisinide elime alıp inceledim. Kapasitif ekranın elbette duyarlılığı iyi ancak 5800 ın hatalarını düzeltip çıakrdıkları bir model için uygun değil, keşke n97 ye koysalardı. İstanbulda en azından yaşadığım çevrede hiçbir telefoncuda X6 bulamadım; bu express müzik kampanyası yüzünden tükenmişti.
Benim karar veremediğim nokta q klavyemi yoksa dokunamtikmiydi. Bu açıdan n97 her istediğimi karşılıyordu ancak bir telefona 1000+ tl ödemek istemiyordum, prensip olarak. Sonunda bu modelde karar kıldım ve aldım kullanıyorum: http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-c6Bu modelin N97 den 2 tane farkı var ilki bu modelde hafıza 200mb ancak sd kart takılabiliniyor. ikinci fark carl zeiss lensi yok ancak bir öğrenci olarak ders notlarımı telefonla çekiyorum ve memnunum. gerekirse örnek bir belge resim çekip koyabilirim.
Yok bu iki modelden biri olacak dersen de hem klavye hem dokunmatik tasarımı yüzünden n97 yi seçerim. Son olarak; X6 ya N97 işletim sistemi yükleniyor haberin olsun hocam.
-----------------------------hacı aslında dediğin gibi c6 da güzel ama fiyat farkı pek yok arda bede öğrenciyim dediğim modellerden uygun olanına karar vermeye çalışıyorum ama n97 kullanışlı x6 da güzel görünüyo gözüme :) son olarak x6 ve n97 nin ikisindede symbian işletim sistemi var galiba bi fark olmaması lazım verdiğin bilgiler için çok sağol
-
Ben de x6 alıcaktım sonra karşıma c6 çıktı.
Oturdum düşündüm ve almamaya karar verdim :)
c6 n97 ile aynı ben de anlamadım neden bu kadar fiyat farkı var..
Hocam nokia da ikinci el de alabilirsin ikinci el x6 550-600e temiz kapatırsın 23ay garantili falan
Önerim x6
-
htc touch pro2