Nokia'dan Anlayan ? [Pc Suite Zımbırtısı]
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
nokia 3230 telefonum için nokia.com.tr den uyumlu pc suite programını indirdim. Kurdum telefonu tanıttım. Dosyalara baktım müzik çektim bilgisayara. Buraya kadar sorun yok ama Pc suite'ten mesajları görebiliyoduk. mesaj yazabiliyoduk. Benimki nedense okumadı görmedi :/ Dosyaları falan herşeyi görüyor mesajlar yok. Nokia ovi diye bişey varmış. Onu indirdim kurdum. Ondada müzikleri resimleri gördü mesajlar yok :/
Sorun ne olabilir muritler ? Tek hayalimdi bilgisayardan mesaj yazmak.. :(
-----------------------------hiçbiri değil, pc suite desteğini telefona yüklemen lazım. pc-suite ana ekranında, yardım menüsüne git, ilgili ikon var orda, kurulumu yap telefona.
-
cankirca bunu yazdı:
MikRoBiT bunu yazdı:
nokia 3230 telefonum için nokia.com.tr den uyumlu pc suite programını indirdim. Kurdum telefonu tanıttım. Dosyalara baktım müzik çektim bilgisayara. Buraya kadar sorun yok ama Pc suite'ten mesajları görebiliyoduk. mesaj yazabiliyoduk. Benimki nedense okumadı görmedi :/ Dosyaları falan herşeyi görüyor mesajlar yok. Nokia ovi diye bişey varmış. Onu indirdim kurdum. Ondada müzikleri resimleri gördü mesajlar yok :/
Sorun ne olabilir muritler ? Tek hayalimdi bilgisayardan mesaj yazmak.. :(
-----------------------------hiçbiri değil, pc suite desteğini telefona yüklemen lazım. pc-suite ana ekranında, yardım menüsüne git, ilgili ikon var orda, kurulumu yap telefona.
-----------------------------hoca pc suite desteğini yüklemek için telefonunuza gelen bütün istekleri kabul edin diyor. Telefonda tık yok. Sonra suite yükleme isteği başarısız diyor :/
-
bide bunudene Nokia Ovi Suite
-
Sorunu hallettim tarikat.
Eski bi pc suite sürümü kurdum. Telefonu bağladım. Programı açtığım gibi pc suite'i telefona reinstall et dedi. Evet tamam dedim. Oldu. Son sürümde olmuyordu. Eski sürümü kaldırıp son sürümü kurdum. Şimdi gül gibi geçinip gidiyoruz :)